Nieuwsbrief Dream4Kids van december 2016

 
Droomnieuws - december 2016

 

 
 

De nieuwe start van John

 

De ouders van John (8) zijn met een vechtscheiding uit elkaar gegaan. John heeft sinds kort een nieuw pleeggezin. Dream4Kids organiseerde een welverdiende droomdag voor John, die ook een beetje voor zijn zusje Linda (5) was. Lees hier hoe deze fantastische droomdag is verlopen! 

 

 

"Fantastisch, de mooiste dag van mijn leven"

 

 

 

 

Ronde Tafel Rosmalen steunt Dream4Kids

 

De Ronde Tafel Rosmalen is een vereniging voor mannen tot 40 jaar met een aantal pijlers en activiteiten. Eén van die pijlers is om zich in te zetten voor een goed doel in de samenleving. Met tal van acties hebben we de afgelopen jaren geld opgehaald voor verschillende, veelal lokale, goede doelen. Ook hebben we de handen uit de mouwen gestoken op verschillende plaatsen. 

Afgelopen jaar hebben we Dream4Kids omarmd als goed doel. Het aangrijpende verhaal, dat Heidi Bunicich van Dream4Kids voor onze club gaf, over getraumatiseerde kinderen en het belang van de nieuwe start voor hen, heeft ons overtuigd dat het Dream4Kids is waarvoor we ons willen inzetten. Naast een eerste donatie van € 2.000,- hebben we ons uiteraard ook ingezet als dreamchasers. In november hebben we onze eerste droomdag georganiseerd voor John en Linda! 

En we blijven doorgaang voor Dream4kids! Zo hebben we afgelopen jaar onder andere een wijnactie opgezet en die gaan we dit jaar doorzetten. In een wijnabonnement bieden we ieder kwartaal een speciale selectie van 6 prachtige wijnen. Passend bij het seizoen, worden de wijnen bij u thuis bezorgd. Elk kwartaal ontvangt u een nieuwe selectie van 6 heerlijke wijnen. Ook nu voor de kerstdagen kunt u al bestellen! Meer info via info@pureflavor.nl en ook u kunt op deze manier Dream4Kids steunen!

 

 

“Kon het maar ieder jaar droomdag zijn!”

 

 

Jij kan ons helpen!

 

Word jij onze (nieuwe) dreamchaser?

Vorige week werd er een jong meisje aangemeld dat jarenlang slachtoffer is geweest van seksueel misbruik en mishandeling. Daarnaast ook een kindje dat getuige was van de moord op haar moeder. Van deze, en nog heel veel meer, kinderen laten wij met heel veel liefde hun dromen uitkomen. 

Jij kunt ons daarbij helpen door deze dromen met z’n tweeën van A tot Z te organiseren en deze kinderen een nieuwe start te geven die ze zo hard verdienen. Heb je een hart voor kinderen en een talent voor organiseren?

Op donderdagavond 15 december, 19.30 uur vindt een nieuwe vrijwilligersavond plaats. Mail naar info@dream4kids.nl om je aan te melden, of bel 073-6428890 voor meer info. 

 

 

“I love droomdag”

 

 

Het Grote Sinterklaasfeest

 

Wat was het een enorm leuke dag op 27 november j.l.: twee gave voorstellingen waarbij Sinterklaas langs is geweest, we enorm veel blije snoetjes van kinderen hebben gezien en ook zelf enorm hebben genoten. Daarnaast is er ook nog eens €1025,28 euro voor Dream4Kids opgehaald! Hiermee gaan wij nog meer blije snoetjes toveren op de gezichten van onze droomkinderen. Dank jullie wel Studio P-ACTPERRON-3 en alle vrijwilligers voor het mede mogelijk maken van dit prachtige feest!
 

 

 

Wist je dat...

 

  • Het 7 december Nationale Vrijwilligersdag is? We bedanken dan ook al onze vrijwilligers voor hun trouwe inzet, het belangeloos meewerken aan dromen en het verwarmen van kinderhartjes!
  • Stefanie ons team vanaf 2017 komt versterken als vaste kantoorvrijwilliger?
  • Julia vanaf februari stage komt lopen bij ons? Welkom dames!
  • Naast Marloes, ook Stefan Lammers en Koen van Hoorn van Deloitte ons helpen met het optimaliseren van ons CRM systeem?
  • Manon als kantoorvrijwilliger het mooie project ‘Dinner4Dreams’ gaat uitvoeren?
  • De Maaslandloop Dream4Kids als goed doel heeft gekozen? We zoeken nog hardlopers voor in ons eigen Dream4Kidsteam! Meer informatie, neem dan contact op via loes@dream4kids.nl.
  • Onze vaste (clubdag-)vrijwilliger Charlotte bevallen is van een heel lief, mooi, klein meisje? Heel veel geluk met jullie gezinnetje!
  • We een (besloten)facebookgroep opgezet hebben voor dreamchasers? Hier kun je terecht voor vragen, verzoeken, hulp en tips rondom droomdagen. Je vindt hem onder: ‘dreamchasers Dream4Kids’. 
  • Dream4Kids op 17 november weer vele mooie matches heeft mogen maken tijdens de Beursvloer?
  • De eerste match al heeft plaatsgevonden met Pronto Wonen? Pronto Wonen heeft mooie stoelen voor op ons kantoor gesponsord! 

 

 

 

 

 

 

Facebook

Twitter

Website

Email

YouTube

 

Copyright © 2016 Dream4Kids, Alle rechten voorbehouden.
Dream4Kids houdt je graag op de hoogte van het droomnieuws van deze maand

Ons adres is:

Dream4Kids

Perron-3, Hoff van Hollantlaan 1

Rosmalen, Nb 5243 SR

Netherlands


Add us to your address bookWijzigen hoe u deze e-mail ontvangt?
U kunt uw persoonlijke voorkeuren wijzigen or u schrijven voor deze nieuwsbrief

Email Marketing Powered by MailChimp