Nieuwsbrief Dream4Kids van augustus 2016

 
Droomnieuws - augustus 2016

 

 

 

 

 

De nieuwe start van Cas

 

Na een langdurig ziekbed is de vader van Cas overleden. Wij hadden de eer om voor Cas zijn droomdag te organiseren. DROOM Taart versieren, FIFA 16 spelen met zijn Youtube helden, snelheidsschot op het goal met snelheidsmeter en zijn lievelingseten…
Lees hier het hele droomverslag.

 

 

"Dream4Kids, een nieuwe start voor kinderen met een trauma"

 

 

 

 

Vrijwilliger aan het woord

 

Mijn naam is Charlotte de Jong en ik woon samen met Olaf, onze dochters Frederique 13, Juliette 10 en onze vrolijke viervoeter Fellow in Den Bosch. Begin dit jaar ben ik in contact gekomen met Dream4Kids naar aanleiding van een oproep in de krant voor Dreamchasers.

 

Kinderen hebben van jongs af aan mijn hart gestolen en daarom viel mijn oog direct op de Dream4Kids oproep. Ik heb de website van Dream4Kids bekeken en direct contact opgenomen over de voorlichtingsavond. Tijdens deze avond is mijn enthousiasme alleen maar gegroeid en heb ik besloten om als vrijwilliger aan de slag te gaan voor de Stichting. Op kantoor van Dream4Kids kwam ik Saskia Lucassen tegen. Wij hadden gelijk een klik en hadden snel besloten om samen een droomdag samen te organiseren. Het organiseren van mijn eerste droomdag vond ik best spannend omdat ons droomkind niet een uitgesproken droom had. Wij hebben voor de dag verschillende verrassingen bedacht naar aanleiding van het kennismakingsgesprek.
 
Op 30 juni heeft onze droomdag plaatsgevonden. Wij hadden de eer om deze dag voor Cas te organiseren. De vader van Cas is op 22 juli 2015 overleden nadat hij 6 jaar ziek ik geweest. Ik heb zelf meegemaakt dat mijn schoonzus is overleden op jonge leeftijd. Mijn nichtjes waren toen 6 en 2 jaar oud. Wat een verdriet! Het werd mij toen zo duidelijk hoe bijzonder het is wanneer je twee ouders hebt. Helaas is deze situatie niet altijd van toepassing en leven er veel kinderen in Nederland in een andere woonsituatie. Ik vind het zo belangrijk voor een kind om zich thuis ‘Happy’ te voelen.
 
De droomdag heeft Cas echt geholpen en ook voor zijn moeder was het mooi om te zien hoe haar zoon de dag heeft ervaren. Naast de organisatie van een droomdag ben ik ook betrokken bij het organiseren van de Clubdag van Dream4Kids op 3 september aanstaande. Het belooft een reuzeleuke dag te worden, ik heb er nu al zin in.

 

 

“Dream4Kids is lief!”

 

 

Sponsor jij al een van onze fietshelden van Cycle4Dreams?

 

Op 17 september aanstaande gaat het gebeuren. De sponsor fietstocht op de Mont Ventoux: Cycle4Dreams.
 
De deelnemers aan deze fietstocht worden gesponsord door familie en vrienden en het gehele sponsorbedrag komt ten goede aan Dream4Kids.
 
Hoe kun je een van de deelnemers sponsoren?
Alle deelnemers staan in een overzicht op de website van Cycle4Dreams. Je kunt al sponsor worden vanaf €10.
 
Wil je meedoen?
Dat kan uiteraard ook! Inmiddels hebben ruim 20 mensen zich aangemeld als deelnemer. Bekijk de website voor alle informatie over deze fietstocht. Inschrijven kun je hier ook. Deelname is gratis, er geldt wel een minimum sponsorbedrag van €250 per fietser.
 
Na afloop van de fietstocht sluiten we de dag af met een gezellige BBQ voor alle deelnemers.
 
Help je mee dromen uit te laten komen?
Schrijf je dan nu in om mee te doen of sponsor een van onze fietshelden.

 

 

 

Wist je dat...

 

  • De Beekmanschool uit Den Bosch een geweldig bedrag van € 1249,85 heeft gedoneerd en al jaren op rij onze stichting als goed doel kiest?
  • KRO is gestart met de ‘goede doelen actie’. Bij deze actie winnen de drie goede doelen met de meeste stemmen een mooi geldbedrag en daar willen we natuurlijk heel graag kans op maken! Stem op Dream4Kids!
  • We heel blij zijn met onze nieuwe collega Charlotte Willems, die zich bezig gaat houden met het opzetten van het kinderambassadeurschap en de clubdag mede organiseert?
  • Wij hard op zoek naar zijn dreamchasers? Meld je aan via info@dream4kids.nl
  • Wij ook lekker op vakantie gaan? Daarom is ons kantoor gesloten van 30 juli t/m 14 augustus.

Fijne vakantie allemaal!

 

 

 

Dream4Kids | Ik ben Josje

 

 

 

 

Facebook

Twitter

Website

Email

YouTube