Niemand is sneller dan Jelle!

DE DROOM

Een rit met een Ferrari en een bezoek bij Max Verstappen

DREAMCHASERS

Trudy en Lian

DE DROOMDAG

Het is half negen, de school begint. Jelle van 6 jaar zit in de klas, een gewone schooldag. Na een kwartiertje, als de hele klas lekker aan het dansen is, komen er ineens twee vrouwen binnen. Verbaasd kijken de kinderen op. De vrouwen vragen of er misschien een jongetje in de klas zit die als droom heeft om in een Ferrari te mogen rijden?

Zo begon de droomdag van Jelle. Jelle kreeg afgelopen dinsdag een droomdag aangeboden van Dream4kids. Dream4kids organiseert droomdagen voor kinderen die kampen met een jeugdtrauma. De droomdag werd georganiseerd door de dreamchasers Trudy Borst en Lian de Graaf.
Nadat Jelle over de eerste schrik heen was kreeg hij een cadeautje. Daarin zat een racepakje met een mooie pet, dit paste goed bij wat we zouden gaan doen op deze droomdag. Daarna mocht heel de klas mee naar buiten. Want daar stond een super coole Ferrari klaar, een Cabrio nog wel. De kinderen bewonderden de auto. En Jelle mocht er natuurlijk inzitten. Er werden allerlei foto’s gemaakt met Jelle en zijn klas bij de stoere Ferrari. De papa van Jelle, zijn zusje en zijn oma waren er ook bij.
Iedereen mocht op de foto. En toen kwam het moment dat Jelle in mocht stappen en echt in de Ferrari mee mocht rijden. Wauw wat een geluid maakte die auto! Zijn vader, zusje, oma en vriendje mochten deze droomdag met Jelle mee.

De eerste halte op deze dag was Woonplaza Oirschot. Jelle reed natuurlijk voorop in de Ferrari. De rest reed in een andere auto achter hem aan. Bij de winkel stonden een paar medewerkers klaar met twee zakken vol cadeautjes. Een zak voor Jelle en een zak voor zijn zusje en vriendje. De kinderen glunderden bij het openmaken van de mooie cadeaus, ze waren prachtig! Daarna stapte we weer in de auto naar de volgende halte. Dit was weer in Best. Jelle ging met de Ferrari over de snelweg, lekker even scheuren! Bij de Plus van Ton Henst kreeg Jelle een boodschappenkaart en twee kleine tasjes. Daarin mocht hij voor een bedrag gratis boodschappen doen! Lekkers voor onderweg. Jelle stapte als eerste naar de donuts en vervolgde zijn weg naar de snoepafdeling. Heerlijk… dan mag je ineens kopen wat je altijd al graag hebt willen proeven. Zo, nu hadden we genoeg proviand voor in de auto. De volgende halte zou namelijk Zandvoort zijn en daar moesten we wel een eindje voor rijden. Jelle had geen idee waar we naar toe zouden gaan. Pas toen we de zee zagen vertelden we Jelle dat we naar het circuit in Zandvoort reden.

Op het circuit in Zandvoort was het druk. Veel raceauto’s scheurden en driftten over het circuit. Ronkende motoren, piepende remmen, flitsende racewagens, wat een indrukken. We kregen eerst een rondleiding over het hele circuit. Zo mochten we bij de Tarzanbocht staan en op het podium! Verder mochten we kijken in de beveiligingskamer en zagen we papa op het beeldscherm.  We mochten ook op het dak, zodat we een mooi uitzicht hadden over het hele circuit. En toen mochten we kijken bij de raceauto’s. We mochten ze aanraken erin kijken, erin zitten. Natuurlijk hebben we mooie foto’s gemaakt. En papa en Jelle mochten er zelfs meerijden in een echte Lamborghini. Die auto ging enorm hard, wel meer dan 200 km/uur! Het was echt heel gaaf. Na de lunch die we kregen aangeboden mochten we ook kijken in de Vip lounge van Max Verstappen. Daar stond een pop met het pak van Max Verstappen. En Jelle mocht zijn pet! Gelukkig paste de pet precies!

De hele middag was het heerlijk weer in Zandvoort, maar na al deze indrukken hadden de kinderen wel zin om lekker te spelen, dus reden we naar de volgende halte. En dit was het zwembad van het naastgelegen Center Parcs. Daar hadden ze twee glijbanen, een golfslagbad en een bubbelbad. De kinderen speelden en zwommen met oma en papa. Het was heerlijk, iedereen had veel lol. Toen iedereen was uitgespeeld was het tijd om te eten. Er was voor ons een Italiaans restaurant geregeld in Zandvoort. De mensen daar waren enorm gastvrij. De kinderen mochten in de keuken kijken hoe de pizza’s werden gemaakt. Het eten was heerlijk, maar wat waren de kinderen moe. Jelle kon bijna niet meer eten. Toen was het tijd om naar huis te gaan. We moesten nog een heel eind rijden. Gelukkig konden Jelle en zijn vriendje de hele weg wakker blijven.
Het was een volle dag vol leuke activiteiten waar iedereen van heeft genoten. Maar vooral Jelle, het was een echte droomdag.

SPONSOREN BEDANKT!

Voor deze dag bedanken we heel hartelijk ISProjects, Drukkerij-Best, Autobedrijf T. van den Akker, Woonplaza Oirschot, Plus Ton Henst, Circuit Zandvoort, Center Parcs Zandvoort, Ristorante Andrea en Pixum

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup