Niels & Yvonne ontmoeten Epke Zonderland

De vader van Yvonne & Niels heeft in 2013 zelfmoord gepleegd. Natuurlijk ging Dream4Kids voor broer & zus aan de slag om hun allerliefste droom te vervullen! Op 29 juni werden ze met een limousine opgehaald bij hun school. Alle kinderen stonden buiten om hun uit te zwaaien en de directeur sprak een woordje waarna alle kinderen een lied zongen.

Droom

Epke Zonderland, politie en heerlijk snoepen

Dreamchasers

Sjoukje & Rennie

De droomdag

Na dit geweldige afscheid gingen we richting Heerenveen. Onderweg genoten we van de lekkere pot met Haribo snoep en kregen beide kinderen een wit t shirt waarop alle mensen die we in de loop van de dag zouden ontmoeten hun handtekeningen konden zetten. In Heerenveen werden we opgewacht door top trampoline springers uit Nederland, die vervolgens onder leiding van Kirsten Kappetein (trainster nederlandse trampoline selectie) aan Niels en Yvonne een trampoline training gaven. Vervolgens was het tijd om Epke Zonderland te ontmoeten en natuurlijk een foto sessie met alle daar aanwezig zijnde turners. Yvonne staat met haar gekregen turnpakje stralend op de foto! Aansluitend kreeg iedereen koffie/ijs met gebak!

Weer in de auto en nu richting Haren, waar we een geweldige lunch aangeboden kregen bij Paul’s Snacks. De eerste p(atat) en H(amburger) voor Niels kunnen we nu afvinken! Ook Yvonne heeft genoten van de patat en kip nuggets. Bij de lunch kreeg Niels een officieel FC Groningen t shirt met hierop alle handtekeningen van de selectie van FC Groningen. Niels zijn dag kon niet meer stuk na dit cadeau.

Op weg naar Bedum kwamen we een politieagent tegen op de motor, wij uitbundig zwaaien. Oeps daar kwam hij achter ons aan haalde ons in, begeleidde ons naar een parkeerplaats en hield ons staande. We werden verzocht om allemaal uit te stappen waarna de auto onderzocht werd. Yvonne en Niels bekeken dit met grote ogen en de agent vond een BON in de auto: voor een taart die we bij Bakker Hoekstra in Bedum konden ophalen. Yvonne mocht hier haar wens nl. een bekeuring uit schrijven voor haar moeder waarmaken. Daarna een fotomoment op de motor van de agent.

Bij Bakkerij Hoekstra stond een taart klaar waar we heerlijk van hebben gesmuld in de fotozaak van Marieke; Bij Mary. Na dit lekkers volgde een foto shoot met Niels in complete outfit van FC Groningen en Yvonne in turnkleding. En ook met moeder samen in verschillende kleding stijlen lekker gek!

De dag werd afgesloten met een heerlijke pizza bij Ristorante Mangia et Bevi. We werden ontvangen door onze persoonlijke serveerster Annika van Bruggen die van dit etentje door haar theater en zang een echte feestelijke happening maakte. Bij dit etentje kreeg Niels een lijst met foto inclusief handtekening van Arjen Robben en Yvonne kreeg een t shirt van haar idolen Nick en Simon.

Rond 20.00 uur Hebben we Niels, Yvonne en moeder weer teruggebracht naar huis en daar kregen ze tot slot nog een geweldig Haribo pakket.

Sponsoren bedankt!

Blokker, One Way, Koffieleut, Hema, Sporthuis Winsum, Zijnstijl Haarstijl Ciska, Plus Bedum, Kadootje opmaat, Wereldwinkel, Haribo, Taxi Groningen, By Mary, Paul's Snacks & broodjes, Pizzeria Ristorante Mangia, Bakkerij Hoekstra, FC Groningen, Politie, PIXUM Fotoservice, Kirsten Kappetein & Annika van Bruggen, Dhr. Folkert de Groot van De Groot Planontwikkeling te Zuidlaren 

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup