Mirthe heeft haar meidendroomdag

De opa van de 9-jarige Mirthe is overleden. Mirthe heeft hier erg veel verdriet van. Door haar therapeut is ze aangemeld om te gaan genieten van haar droomdag. Sjoukje & Rennie gingen namens Dream4Kids aan de slag....

De droom

Meidendag

Dreamchasers

Sjoukje & Rennie

De droomdag

Om half 9 stond de limousine met chauffeur Bert voor de deur bij Mirthe’s moeder. Geheel verrast stapte ze in en reden wij naar de school van Mirthe. We hebben Mirthe verrast in de klas en hebben haar meegenomen in de limousine, waar we de fles met bubbles hebben geopend. Onder het genot van dit drankje reden we naar Gieten.

Hier werden we bij Bleitoe Kidsware ontvangen door Mariëlla en Laura. De rode loper lag uit en het gebak stond klaar. Mirthe heeft hier een geweldige outfit gekregen. Kapper Frank stond klaar om vervolgens de haren prachtig te vlechten.

Toen weer in de limousine op naar Barelds Fotografie, waar fotograaf Bert en zijn vrouw Tineke klaar stonden om een serie foto’s te maken van Mirthe, samen met haar moeder, de chauffeur en de dreamchasers.De limousine bracht ons naar Liever Anders in Zuidlaren waar Miranda een overheerlijke lunch had klaargezet.

Met de buik vol op weg naar Assen waar Melissa ons allerhartelijkst ontving voor een workshop cupcakes bakken en versieren. Het snoepen tussendoor was een prettige bijkomstigheid. Toen door naar de Schaopswas in Eext, waar de familie Rossing niet alleen Mirthe en haar moeder ontving, maar ook vader en broertje. Hier hebben we heerlijk gegeten als afsluiting van een onvergetelijke droomdag.Met tassen vol cadeau’s ging Mirthe moe maar voldaan weer terug naar Borger.

Sponsoren bedankt! 

Limousineverhuur Top, Bleitoe Kidsware, Style Hair & Beauty professionals, Barelds Fotografie, Liever Anders, De Schaopswas, Foam klei shop, Melissa van Noort

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup