Melvin op de vrachtwagen door Barendrecht

Melvin heeft al veel meegemaakt en daarom gaat Dream4Kids aan de slag om hem de mooiste dag uit zijn leven te bezorgen.Zaterdag 4 juli 2015, om 7 uur in de morgen gaat zijn droomdag beginnen...

Droom

Vrachtwagens en zwemmen

Dreamchasers

Bob & Florieke

De droomdag 

Stipt om 8 uur komen Melvin, zijn neefje en vader en moeder hun huis uit om te vertrekken. De drie uur durende tocht naar Barendrecht ging snel voorbij omdat Melvin met een paar tijdschriften over vrachtwagens bezig was. Eenmaal aangekomen in Barendrecht, een klein half uur later dan gepland omdat Florieke de route niet helemaal wist, kon Melvin in zijn lievelingsvrachtwagen plaatsnemen. Melvin kon met zijn familie 3 uur lang in de Scania Røling R500 door barendrecht rijden.

Hij had de tijd van zijn leven zei hij. Na de truckrun in Barendrecht zijn wij naar restaurant de Schulpwei gegaan waar wij helemaal gratis mochten dineren. Na een heerlijk uitgebreid maal in een geweldig restaurant waar Melvin zijn lievelingseten kon eten, zijn we naar het tikibad gereden waar we tot 10 uur s'avonds hebben gezwommen. Melvin is deze dag overspoeld met cadeau's en activiteiten die zijn droomdag compleet maakte.

Wij willen truckrun Barendrecht, restaurant de Schulpwei en het Tikibad bedanken voor de goede ontvangst. Ook willen we alle sponsoren en vooral stichting Star bedanken voor de enorme bijdrage. De moeder van Melvin werd emotioneel toen ze vertelde dat ze haar kind al jaren niet meer zo gelukkig had gezien. Hopelijk kan Melvin zijn trauma achter zich laten na deze geweldige dag!

Sponsoren bedankt!

Jumbo Groningen, Tikibad, Duinrell, Stichting Star, Albertus Magnus, Scania, Truck Run Barendrecht, De Schulpwei, Trucks Magazine, Pixum Fotoservice, Slingershop.nl 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup