Mannendag voor Justin & Quinten

Door een heftige vechtscheiding hebben de broertjes Justin & Quinten het niet altijd makkelijk thuis. Dream4Kids organiseerde voor hen een droomdag! 6 juli was het dan zover; de limousine, het vervoer van de dag, was speciaal voor hen en de namen Justin en Quinten pronkten dan ook trots op de ramen. 

De droom

Mannendag

Dreamchasers

Troy & Sander

De droomdag

De limousine bracht het stel van Tilburg naar Pathé Breda. Hier werden ze opgewacht door een skala aan mannen in pak langs een rode loper. Beladen met cola en popcorn hebben zij hun lievelingsgame op de PlayStation op het grote witte doek kunnen spelen. Na afloop konden ze natuurlijk niet, na zulke inspanningen, met lege handen naar huis. Ze kregen allemaal nog een grote goodiebag vol met speelgoed en eten mee. Buiten stond, naast de rode loper, de limousine te wachten voor de volgende verrassing. Onder het genot van een paar glaasjes kinderchampagne, keiharde feestmuziek en strandballen die door de limousine vlogen reden we door naar Seppe Airport. Tussen alle vliegtuigen stond daar piloot Kevin. De drie broers hadden nog nooit gevlogen dus het was best een beetje spannend allemaal. Maar wat waren ze stoer, als echte mannen deden ze hun koptelefoon op en stapte zonder aarzelen in het vliegtuig. Voor het eerst hebben zij voor 20 minuten lang de wereld van bovenaf mogen zien. ‘Het leek een beetje op Madurodam’.

Dit avontuur moest natuurlijk even nabesproken worden onder het genot van een drankje en speciale kinderborrelplankjes. Een stoere mannen dag is natuurlijk niet compleet zonder bijpassende kleding. Justin en Quinten kregen beide nog een stoer jack, waardoor ze extra mooi staan op de foto’s bij het vliegtuig. Van Seppe Airport terug naar Tilburg werden wij gebracht door een echte militair. Eenmaal thuis stond daar nog één laatste verrassing te wachten. De playstation, waar ze in het begin van de dag op gespeeld hadden, stond nu voor hun klaar in de woonkamer. Het is dan niet op groot scherm maar hun lievelingspel kan nu ook na 6 juli nog gespeeld worden. 

Shout out naar de mensen die ons geholpen hebben. Pathé Breda die voor ons, naast het beschikbaar stellen van een zaal, ook nog ontzettend leuke goodiebags klaar had staan. Seppe Airport en piloot Kevin Hoogendoorn die er voor gezorgd hebben dat de jongens letterlijk in de zevende hemel waren. Natuurlijk mogen we ook al onze familie en vrienden niet vergeten! Zij hebben er op verschillende manieren voor gezorgd dat dat deze dag een succes geworden is. 

Sponsoren bedankt!

Pathé Breda, Seppe Airport, Piloot Kevin Hoogendoorn, Slingershop.nl, Pixum Fotoservice

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup