Madelief is een ster in de doeken!

DE DROOM

Stralen als een ster in van die doeken (tissue acrobatiek) net zoals bij Holland Got Talent!

DREAMCHASERS

Jaimy en Sigrid van QYN B.V.

DE DROOMDAG

Het is dinsdagochtend kwart over acht, Madelief rent voorbij. Ze heeft niet in de gaten dat wij ondertussen om het hoekje klaarstaan.
Als eenmaal de school is begonnen en iedereen in de klaslokalen zit, komt de limousine voorgereden, wordt de rode loper uitgerold met daaromheen de ballonnenhaag en zorgen de cameraman en fotograaf dat ze klaar staan. Samen met Patricia (pleegmoeder) gaan we naar het klaslokaal om Madelief op te halen.
Volledig verrast, gewoon flabbergasted is Madelief als ze te horen krijgt dat vandaag haar droomdag is! De hele klas mag mee naar buiten om Madelief uit te zwaaien en een kijkje te nemen in die mooie limousine. En niet zo maar een limousine, maar een limousine met een bar met (kinder)champagne, televisieschermpjes, muziek, kortom alles erop en eraan! Waar we naartoe gaan is voor Madelief en Patricia onbekend, maar ze mogen lekker lang in de limousine zitten.
Na meer dan een uur rijden komen we aan bij Lineke Lijn. Lineke is een vlogster die in haar vlogs laat zien hoe je de mooiste tekeningen kunt maken. Madelief kijkt vaak naar filmpjes en tekent dan zelf mee. Lineke geeft Madelief tips aan de hand van tekeningen die Patricia heeft meegenomen. Daarnaast geeft ze een workshop hoe je stap voor stap een paard tekent en laat ze zien waar de vlogs worden opgenomen. Als klap op de vuurpijl geeft Lineke één van haar tekeningen mee in een lijst als aandenken aan deze mooie dag.
Vervolgens gaan we lunchen bij een café waar ze speciaal voor Madelief haar broodje zalm serveren met mosterd-dille dressing. Het is zo gezellig dat we bijna te laat komen bij onze volgende activiteit een workshop tissue acrobatiek!!
Petra en Merel van Stichting Circus Bon Bourgon hebben een geweldige workshop voor Madelief georganiseerd. Petra geeft de uitleg en Merel doet stap voor stap de oefeningen voor. Wat een kracht moet je hebben voor deze sport! Vervolgens leert Madelief de oefeningen zelf te doen. Ze heeft de smaak echt te pakken!!
Petra en Merel bereiden samen met Madelief een optreden voor. Voor het optreden komt de visagist nog voor de finishing touch. Als ze begint met het optreden ziet ze haar pleegvader, pleegbroertje en een vriendin op de tribune zitten. Wat een leuke verrassing!
Allemaal zijn we sprakeloos als Madelief haar optreden geeft. Ze straalt als een echte ster in de doeken. Wat een heerlijke boost zelfvertrouwen moet dit geven!!
Ter afsluiting van de dag gaan we sushi eten, het favoriete eten van Madelief. Als klap op de vuurpijl krijgt ze ook nog een kledingbon om eens lekker te gaan shoppen bij Bloey en Groei in Helvoirt.
Lieve Madelief, we wensen je alle geluk toe van de wereld want je verdient het!

SPONSOREN BEDANKT!

Wat fijn om te zien dat er zoveel mensen (belangeloos) hebben willen meewerken aan deze mooie droomdag. Wij willen iedereen dan ook van harte bedanken: Stichting Circus Bon Bourgon, Visagie Wauw kleur, Lineke Lijn, Bloey en Groei kinderkleding, Starlimo en MMC Audio Visueel.

PERSBERICHT

De Meierij

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup