Mila is professionele danseres voor een dag!

De Droom

Haar grootste droom is de band Zomaer ontmoeten. Helaas konden wij deze droom niet in vervulling laten gaan. Haar passie is dansen en zelf filmpjes maken. Hier hebben wij dan ook onze inspiratie uit gehaald om een super droomdag van te maken. 

Dreamchasers

Bibi & Michelle

De Droomdag 

Een echte ster wordt natuurlijk opgehaald met een eigen limousine. Wat een feest vond ze dit om zo van school opgehaald te worden. We wilde haar als een ster eruit laten zien. Ze mocht shoppen bij Shoeby Druten en haar en make up laten doen bij kapsalon Capelli in Druten. Daarna zijn we gaan picknicken in de limousine terwijl we naar onze volgende locatie reden.

In Nijmegen hebben wij vlogger Michelle van Michellezzlife opgehaald, die heeft haar alle kneepjes van het vloggen geleerd. Nu kan ze met haar eigen nieuwe vlog camera ook leuke vlogs maken. Daarna zijn we door gereden naar dansstudio M daar zijn wij ontvangen door dans juf Alicia. Onder begeleiding van Alicia hebben de meiden met een dansgroep een dansclip opgenomen.

Na deze geweldige dag hebben we met z’n allen de dag afgesloten in het restaurant Texas in Boxtel. Hier wilde ze heel graag eten  

Sponsoren bedankt!

Limomij, Dre Lommers, Shoeby Druten, Diane En Chantal van Kapsalon Capelli, Michelle van Michellezzlife, Alicia Jacobs van dans StudioM, Texas Boxtel, HTR voor het sponseren van de vlog camera, Willemsafbouw voor het sponseren van gopro stick.

Iedereen die geld gedoneerd heeft super bedankt 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup