Luuk & Lisa ontmoeten hun idool Within Temptation

De moeder van Luuk & Lisa is al geruime tijd ernstig ziek. Dit betekent dat alles in het gezin veranderd is. Luuk & Lisa vinden dit erg moeilijk. Dream4Kids mocht ze een dag enorm in het zonnetje zetten!

Droom

Hockey & Whitin Temptation

Dreamchasers

Dorien & Dagmar

De droomdag

Vaderdag 2015. Vandaag mogen we Lisa en Luuk verrassen met een geweldig mooie droomdag!

De limo rijdt voor en we bellen aan. Een nietsvermoedende Lisa en Luuk doen de deur open en schrikken een beetje. Onze droomdag? Nú? Op vaderdag?!

Gelukkig willen ze erg graag mee en stappen ze met kriebels in de buik de superdeluxe limo van LimoMij in, samen met mama Ilse en papa Jeroen. Fotograaf Frank Wes heeft dan al heel veel foto’s gemaakt. Als hij maar genoeg geheugenkaarten bij zich heeft, want tot middernacht zullen we op pad zijn en dan kan Frank nog heel veel prachtige foto’s maken! Lisa ontdekt al gauw al het lekkers: hun favoriete limonade, marsjes, chips, smullen maar! Ook al is het pas 10u ’s ochtends. Onze chauffeur Jeroen brengt ons naar de eerste bestemming: Hoedemakers in Rosmalen. Daar staan veel mensen op Lisa en Luuk te wachten: oud-collega’s van “opa sterretje” die jaren lang met veel plezier bij Hoedemakers heeft gewerkt, de directeur, en ook de neefjes van Lisa en Luuk. Samen mogen ze in de hoogste hijskraan, krijgt iedereen een rondleiding en zien we een foto waar opa en oma ook nog op staan. Directeur Marc Hoevenaars vertelt zelf mooie verhalen over het prachtige bedrijf waar opa vroeger werkte. Ook voor Ilse en dreamchaser Dagmar (zus van Ilse) heel mooi om dit samen te mogen beleven. Natuurlijk krijgen de kids ook een echte bouwhelm mee naar huis!

De dag is nog maar net begonnen en kan nu eigenlijk al niet meer stuk. Maar we gaan weer verder met de limousine. Naar Sunrise in Best, waar we in een mooie locatie aan het water op Aquabest allemaal een heerlijke lunch krijgen. Aan alles is gedacht: versiering, lievelingseten van Luuk en Lisa en bovenal een warm welkom. Ze heeft de eerste hap nog niet genomen of Lisa wordt alweer verrast: Manon en Linda komen binnen om Lisa een make-over te geven! Lisa wordt nóg mooier gemaakt dan ze al is: glamoureuze  make-up, gestylde haren en daarboven op nog opmaaktips, een update over de laatste trends én heel veel hippe goodies en gadgets. Wow!

Nu wordt het tijd voor iets minder meisjesachtigs, want de mannen willen wel wat actie! Dat kan geregeld worden J We gaan naar hockeyclub Oranje Zwart waar de limo helemaal tot aan het clubhuis wordt gereden. Daar staan drie spelers van OZ heren 1 en Jong Oranje ons op te wachten. Luuk mag met Joep de Mol, Caspar van Dijk en Rolf Diederen mee: voorbereiden in de kleedkamer en dan het veld op! Natuurlijk in een OZ shirt en niet zomaar een shirt, maar hét landskampioen shirt. Die hebben alleen de hockeyers van OZ Heren 1. En nu dus ook Luuk! Luuk leert trucjes en speelt de mannen helemaal weg. Met ook nog een welverdiend shirt van het Nederlands elftal onder zijn arm, stapt Luuk voldaan het clubhuis binnen om nog wat na te praten en alles te vragen wat hij wil weten, in de hoop dat ook hij later misschien wel in (Jong) Oranje zal spelen, of minstens toch in het eerste van OZ…..

Volgende stop: restaurant Mi Dica in Eindhoven. Hier mogen we allemaal genieten van een heerlijke Italiaanse maaltijd met een heerlijk glas wijn, Ilse kan even rusten in een mooie hotelkamer en  Lisa en Luuk mogen samen met de kok hun eigen pizza’s maken. Leuk én lekker!

Een mooi einde van een geweldige Droomdag. Of toch niet? Nee hoor, er volgt nóg een verrassing. Chauffeur Jeroen mag na zo’n lange dag helaas niet meer uren rijden, maar gelukkig heeft taxibedrijf Van Gerwen  een luxe busje mét chauffeur voor ons geregeld.

In de bus krijgen Luuk en Lisa een hint over de volgende bestemming: hele coole gehoorbescherming van Earproof. Wat zou dat betekenen? We zien Lisa denken……….”gaan we echt naar…….? Nee toch? Echt?” Ja, we gaan echt naar Lisa’s favoriete band: Within Temptation!! Whaaaaaaaaa!!

Lisa en Luuk zijn echte VIP’s op Graspop in Dessel, België. Op het VIP podium zien we eerst Motorhead optreden en dan….. Sharon komt op en Within Temptation laat de tienduizenden bezoekers van Graspop dansen, zingen en juichen. Maar Lisa, Luuk, Jeroen en Ilse juichen het aller aller hardst! Na een geweldig optreden mogen we backstage. Daar wachten Lisa en Luuk in de perskamer gespannen op niemand minder dan alle (ja echt, ze kwamen állemaal!) bandleden van Within Temptation. Van iedereen krijgen we een hand, een kus, een knuffel en Lisa en Luuk mogen alles vragen wat ze maar willen. En ze krijgen nog eerlijke antwoorden ook ;-) Alle bandleden zetten een handtekening op Lisa’s hemd (gelukkig had ze een witte aan vandaag) , Luuk krijgt een bandana en Lisa een shirt. En nóg meer knuffels uiteraard.

Met blosjes op de wangen, moe maar enorm voldaan, lopen Lisa en Luuk tussen alle stoere bands door naar het taxibusje. Ook al is het inmiddels middernacht, in slaap vallen lukt nog even niet. Zo veel mooie herinnering zijn vandaag gemaakt! Dankzij alle sponsoren die samen deze Droomdag mogelijk hebben gemaakt. Namens Lisa, Luuk, Ilse en Jeroen ontzettend veel dank! De mooie foto’s hebben we voor Lisa en Luuk verzameld in een fotoboekje, maar de herinneringen zitten vooral in hun en ook ons hart.

Sponsoren bedankt! 

Pixum Fotoservice, LimoMij, Frank Wes fotografie, Hoedemakers kappers, Sunrise, HC Oranje Zwart en Jong Oranje, Mi Dica Eindhoven, Within Temptation, Van Gerwen taxi, Earproof, AvroTros

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup