Lotje beklom de Eiffeltoren om nog dichter bij haar papa te komen

Lotje’s vader is overleden. We mochten voor haar een onvergetelijk droomweekend organiseren.

De droom

Toen we kennis mochten maken met Lotje zagen we overal Eiffeltorentjes. Toen we daar naar vroegen kwam de droom. De Eiffeltoren bezoeken en helemaal naar boven gaan zodat ze dichter bij papa is.

Dreamchasers

Lisette & Jacinta.

De droomdag

We gingen Lotje ophalen op school. Ze was helemaal verbaasd.

We verlieten school in een limousine en werden door iedereen uitgezwaaid. Na een ronde rijden in de limousine waar we het droom weekend ook toe hadden gelicht, gingen we thuis taart eten en op de buschauffeur wachten. Eenmaal gearriveerd was het inladen en op naar Parijs! Het was een lange maar een gezellige rit. Uiteraard lekker Mcdonalds gegeten nadat we waren ingecheckt bij vijf sterren hotel de Renaissance Arc de Triomph. Daarna ging iedereen voldaan naar bed voor een goede nachtrust.

Vrijdagochtend werd er eerst gespeeld in Jardin du Luxembourgh om te ontspannen. Toen zijn we gaan picknicken op het veld bij de Eiffeltoren met een prachtig uitzicht. We werden opgevangen door een gids die ons meenam op le Tour d’ Eiffel. Beginnend op de tweede etage wat al indrukwekkend was, gingen we al snel door naar de 3e etage. Eenmaal daar gekomen gaven we het gezin de ruimte om hun moment te nemen voor papa. Er werden bellen geblazen en genoten van het uitzicht.

Na een hapje eten gingen we naar de Seine om Paris by night te ervaren op een cruisetocht van een uur lang. Het was een prachtige dag met veel indrukken dus het is weer tijd om naar bed te gaan.

Om niet wakker te worden en vervolgens meteen naar huis te moeten, nemen we ze nog mee naar Yvonne van Paris on bike. Hier hebben ze de familie tour gedaan. Lotje heeft de tocht op een eigen fiets gedaan. Ze was dolenthousiast en fietste alleen maar vooraan. Helaas was het weer tijd om te gaan. Alleen nog even afsluiten waar we mee begonnen en dat is de Mcdonalds natuurlijk!

Sponsoren bedankt!

Marc Neefs van Regelneefs, Ger Neijhuizen van gersfotografie, Remco Lamers Optical Solutions, Busjehuren.nl, Thijs de Baaij Boschcar service van Gool Nijmegen, Hotel de Renaissance Arc de Triomph, Yvonne van Paris on bike, Postmasters Nijmegen, Henny van Bentum , H400 en Bikkelart, Romy beuken en Iedereen die een donatie heeft gedaan.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup