Lizzy en Elke - Valentijnsdag vol verrassingen

DE DROOM

Turnen, shoppen, idool en lekker eten

DREAMCHASERS

Bea en Marjan

DE DROOMDAG

Op 14 februari (Valentijnsdag!) was het dan zover.
De twee zusjes, Lizzy 12 jaar en Elke 8 jaar en hun vriendinnetjes werden opgehaald in een, voor hen speciaal versierde bus. Het ochtendprogramma was voor beiden anders, Elke wilde graag turnen en Lizzy wilde graag een glamourday.
Elke en haar vriendinnetje werden afgezet bij de turnhal de Hazenkamp, het trainingscentrum voor de Nederlandse topturnsters uit de eredivisie. Nadat ze eerst naar de “professionals” gekeken hadden, mochten ze zelf in hun gekregen turnpakjes meedoen.
Verhit en voldaan werd deze ochtend, in het bezit van een mooie gevulde goodiebag van de turnvereniging, afgesloten.

Lizzy en haar vriendinnetje zijn doorgereden naar Shoeby fashion in Elst voor een totale metamorfose. Ze werden in glamour stijl ontvangen met bubbels en lekkere hapjes.
Vervolgens kregen ze een gehele metamorfose: hun haar werd gestyled, de nagels gelakt en voor Lizzy een nieuwe outfit en als afsluiter kregen ook zij van Shoeby een goodiebag mee.

De versierde bus brengt ons vervolgens, na eerst de “turn”meisjes opgehaald te hebben, naar Nijmegen waar we met zijn allen heerlijk geluncht hebben bij de Yoghurtbarns. Na een volle buik werden we door Erwin (een fotograaf) opgewacht in de fotostudio van “Picture People fotostudios” in Nijmegen. Erwin heeft van ieder, ook van de vriendinnetjes, een prachtige fotoshoot gemaakt.
Met 6 schitterende foto’s op zak zijn we in de versierde bus richting “ABC friendship “ in Velp bij Grave gereden en als verrassing stonden de pleegouders en het jongere zusje hen op te wachten en hebben we met zijn allen heerlijk gegeten.
Als afsluiter kreeg Lizzy een enorme grote afbeelding, (afgedrukt door “q-promotions drukwerk” ) van haar grootste popidool Chawn Mendes en Elke een poster van onze bekendste turnster Sanne Wevers.
Zo kwam er een einde aan een speciale dag.
Wat zullen alle vier de meiden eenmaal thuis lekker gedroomd hebben.

SPONSOREN BEDANKT!

Friendship ABC, Roelofs autoverhuur, Vliegbasis Volkel, de Ferraririjders van Forza ServiceShoeby Elst, Q-promotions drukwerk, Picture People fotostudios te Nijmegen, De Hazenkamp gymsports, SBRN Projecten,Congressen MetZorg

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup