Lespakket

Dream4Kids lespakket voor basisscholen 

Dream4Kids heeft een lespakket ontwikkeld voor lagere scholen. In dit digitale lespakket maken leerlingen kennis met de stichting Dream4Kids. Het pakket is gespecificeerd in onder-, midden- en  bovenbouwlessen en dus voor alle klassen geschikt.

Met verhaalfragmenten en allerlei opdrachten leren kinderen aan de hand van sociaal-emotionele aspecten, gevoelens en emoties te herkennen en benoemen. Door (h)erkenning van deze begrippen nemen we de kinderen stap voor stap mee op weg naar de wereld van Dream4Kids.

Om het lespakket af te ronden kunnen de leerlingen een ‘droomactie’ organiseren om het werk van Dream4Kids te steunen. Iedere school die het lespakket volgt en een ‘droomactie’ start krijgt de status van ‘Droomschool’. De school ontvangt het droomcertificaat, welke op school opgehangen kan worden. Uiteraard wordt de school als droomschool benoemd op de website van Dream4Kids.

Wil je meer weten over het lespakket of wil je een lespakket aanvragen voor jouw school? Vul dan onderstaand formulier in. Wij sturen het lespakket met uitgewerkte voorbeelden van droomacties naar je toe.

 

 
Naam*
Achternaam*
E-mailadres*
Naam school*
Vraag / opmerking