Kiekjes met Klaassen voor Aron

De Droom

Davy Klaassen ontmoeten

Dreamchasers

Jacinta en Lisette

De Droomdag

 

Dag 1.

Omdat we graag samen iets met het hele gezin wilden doen hebben we een extra droomdagje ingelast. Aron wilt later van alles worden dus dat hebben we ook goed benut. We zijn hem op school gaan verrassen met het hele gezin. Hij viel helemaal stil.

De brandweer: De hele school mocht de jas aan en Aron komen uitzwaaien. Na iedereen een high five te hebben gegeven, hadden alle kinderen een brug gemaakt waar Aron onderdoor mocht lopen. Aan het einde van de brug kwam in eens een brandweerauto met alle toeters en bellen aan. Na alle brandweermannen een handje te hebben gegeven was het tijd voor vertrek (in de brandweerauto natuurlijk!) Op de kazerne hebben we een volledige rondleiding en uitleg gehad. Wat betekent dat we ook het brandweerpak aan moeten en met de brandslag moeten spuiten. Als klap op de vuurpijl heeft Aron de mascotte van de brandweer meegekregen en een goodiebag.

Little cupcake shop: Na een broodje te hebben gegeten werden we ontvangen in de little cupcake shop door Berry. Aron wilt later net als papa ook banketbakker worden. Zaten we nou goed op de plek bij berry! We mochten een 3-lagen taart maken. Eerst boter en alles mengen, dan alles glad strijken en de oven in. We hoefden niet eens te wachten, want de oven was nog niet dicht en aan de zijkant lagen er ineens 3 lagen klaar. Bijna magie. Time for frosting! De taart lekker vullen en glad maken. De basis is af dan is het tijd om te versieren met alleen maar lekkers!!! Al verdwijnt er misschien iets meer in onze buikjes dan op de taart. Het eindresultaat is fantastisch even de koelkast in, want wij hebben nog meer te doen!

Laserquesten: Na heel veel leuke en informatieve activiteiten is het tijd om los te gaan! Rennen, rauzen, gieren en brullen. Team rood tegen groen. Aron was natuurlijk the skril (een draakje) en uiteraard team groen. Op het randje hadden we verloren van team rood. (boe!) Revanche time! Alleen gaan we nu ieder voor zich. Spannend!

Pinoccio: Na al het rennen, gieren en brullen is het tijd om de buikjes weer te vullen. Pizza en pasta, wie wil dat nou niet? Gezellig samen de dag nabespreken onder het genot van een drankje en heerlijk eten. Al om al was het een perfecte dag! Maar with more to come!

 

Dag 2.

De wekker ging vroeg en buiten is het nog koud maar wij gaan op pad! Wij moeten namelijk naar Schiphol. Wat een pech vliegtuig weg… Hebben we zo ons best gedaan, maar hebben we niet goed opgelet en stonden we bij de verkeerde gate… rennen, rennen, rennen maar het mocht niet baten. Gelukkig konden we een nieuw ticket boeken. In plaats van vliegen op Liverpool hebben we een kleine detour via manchester. Zo komen we nog eens ergens. Aangekomen en wel hop de taxi in en de huurauto ophalen. Snel, snel, snel door naar waar we voor gekomen zijn: Everton FC!!! 

Davy Klaassen en Everton: We worden opgewacht door Jessica en zij loodst ons mee naar binnen. Krijgen we gewoon een goodiebag gevuld met een shirt van Davy Klaassen, een handtekeningenboekje (nog leeg) een gesigneerde foto en een sleutelhanger! Op het gras voor de lijn mogen we wachten, want alle spelers gaan langskomen om ons te ontmoeten. Een voor een komen ze eraan. Tot dat we ineens Davy, de enige echte Davy Klaassen zien. We hebben een handje geschud al onze vragen mogen stellen, een foto natuurlijk en we hebben ons T-shirt en boekje laten signeren onze held! 

Na iedereen ontmoet te hebben mochten we lekker vrij rondlopen. We hebben even een hapje gegeten, want de wedstrijd begint pas om 9 uur. Of wacht eens even… Engeland is het natuurlijk een uurtje vroeger 8 uur dus. Maar uitgegeten en wel was het pas kwart over 7.

The Match: Everton FC vs West ham United.

Wat een wedstrijd! Spanning en sensatie. Een van de beste goals van Rooney mogen meemaken. Lekker meeleven en meeschreeuwen. Een duw hier, een sliding daar. Beste beentje voor en winnen maar! And we did! 4-0 hebben we gewonnen van West ham United, maar dit was nog niet alles! Na de wedstrijd mochten we op de trainersstoel zitten, hebben we gezien waar alle spelers zitten en uitkomen als ze het veld oplopen. En sssssstttt niet verklappen, maar we hebben op het echte veld gestaan. Hierna werd het tijd om op te warmen. Dit hebben we gedaan bij de persconferentie, al moesten we wel heel stil zijn. Wat een dag en wat een indrukken tijd om maar even goed te slapen want we hebben morgen een vliegtuig te halen.

First things first, English breakfast time! Bacon, scrambled eggs and white beans in tomato sauce YUMM! De auto weg brengen en lekker koffie drinken op Liverpool airport. Nog even de laatste souvenirtjes kopen before boarding. Eenmaal geland in Nederland door de auto in en op richting huis! Maar hoe vermaken we ons in de auto? Simpel; raadseltjes en woordspelletjes (al krijgt papa wel vaak een gele kaart). Als we thuiskomen worden we opgewacht door Petra dus nu moeten we wel gelijk alles vertellen. Een klein kopje koffie en om het af te sluiten een laatste cadeau een voetbal dekbedovertrek, wauw! 

De dagen waren geweldig! Iedereen bedankt voor de hulp en steun.

For everyone who helped to make Arons dream come true we are forever great full as Aron Quoted “these are the best and amazing days of my life”

Sponsoren bedankt!

Brandweer huissen, Little cupcake shop, Pinoccio Nijmegen, Busjehuren.nl, Marijke travelclub, Drieluik, Everton fc: Jessica stewart, Brian doogan, Willem verhoeven, AFAS Foundation

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup