Kayleigh is topmodel!

De droom

Een dagje topmodel!!

Dreamchasers

Aart-Jan & Kayleigh 

De droomdag

Kayleigh en haar vriendinnetje Jessica werden opgehaald met een prachtige limousine.Onder het genot van kinderchampagne en haar lievelingsfilm Frozen reden we naar de Coolcat die speciaal voor ons open was gegaan. Ze mochten hun eigen kleding uitzoeken: stapels shirtjes, broekjes en jurken werden er gepast in een mooi versierd kleedhokje. Ook de cake en limonade stonden klaar.

Daarna was het tijd voor de fotoshoot bij fotograaf Pieter Postma. De meiden werden met een paarse loper ontvangen en opgemaakt door visagiste Nienke. Er werd van alles uit de kast gehaald: posters, doeken, headphones en zelfs een bubbelmachine!  Na de shoot gingen we naar Plaza Danza waar de Pizzaman een pizzaworkshop verzorgde. Iedereen mocht zelf zijn pizza beleggen met alles wat je lekker vond en terwijl deze in de oven zaten mochten de meisjes zelf deeg maken voor jawel: een toetjespizza!

Als afsluiting hadden we afgesproken met een echt model! Julia Meuleman, die fotoshoots heeft gedaan in onder andere Parijs en Istanbul, kon ons alles vertellen over de in’s en out’s van het modellenleven. Ook had ze haar portfolio mee en konden Kayleigh en Jessica nog even met haar oefenen op poses en op het modellenloopje. Toen was het helaas alweer tijd om naar huis toe te gaan. Bij het afscheid nemen kreeg Kayleigh nog een prachtige prinsessenjurk cadeau. Bedankt voor de gezellige dag meiden, het was echt een topdag!!     

Sponsoren: bedankt!

Limousine service Groningen, Coolcat Groningen, Fotografie Pieter Postma, Niens beautycase, Plaza Danza, De pizzaman, Julia Meuleman, NH1816 Verzekeringen, e-carnavalskleding, De Kinderacademie

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup