Joshua op stap met oma

DE DROOM

Hamburgers bakken voor mijn oma

DREAMCHASERS

Dinja & Lydia

DE DROOMDAG

Als jong kind al zoveel meegemaakt dat je het verdiend om een dagje te genieten en dromen uit te laten komen....... Dat maken Dreamchasers van Dream4Kids waar voor deze kinderen!

Zo was er via Facebook een oproep voor een jongen uit Putten. Hierop hebben Dinja Vermeer en Lydia Lodder gereageerd en zijn aan de gang gegaan voor deze stoere vent...

Afgelopen dinsdag was het de droomdag van Joshua. Op school werd hij in de klas verrast met een mooi cadeau. Hij kreeg een oxboard en hij mocht samen met een vriendje en oma deze mooie dag gaan beleven.

Onder muzikaal genot van een aantal vrijwilligers van Excelsior kwam de Limo van ID-DJ al toeterend het schoolplein op en mochten ze instappen om zo een dag met verrassingen tegemoet te gaan.

Zo reden ze met de limo naar Zandvoort om daar bij raceplanet.nl een auto te mogen kiezen om mee op het circuit te rijden. Daarna met de limo weer naar Putten om bij Terra Nova samen met eigenaar Ferry hamburgers te bakken voor oma, mama en de crew members. Na deze mooie spannende ochtend vervolgde de reis naar Den Bosch. Hier mocht Joshua meeturnen met de jong-talenten van Nederland bij de FlikFlak. Op deze locatie trainen ook bekende heren turners en zo was er geregeld dat Yuri van Gelder hier ook bij aanwezig was. Als afsluiter mocht Joshua wederom in de keuken aan de slag en ditmaal bij Restaurant "Roels" in Den Bosch.

SPONSOREN BEDANKT!

ID-DJ Entertainment (Dennis),PG Fotografie & Design (Pepita), Fanfarecorps Excelsior, donateurs bij AH putten in de emballagezuil, Dorpentocht, Bloembinderij Rooze (Andre), Discus van Dijk (Sjors), Ballonnen Marjoke, Ditishype Amersfoort, Raceplanet.nl (Marcel Bleekemolen),Terra Nova (Ferry), Sportcentrum Flikflak en "Roels eten en drinken" in Den Bosch.

Voor Joshua is het een dag geweest om nooit meer te vergeten

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup