Jesse klust met Thomas van Eigen huis & Tuin

Jesse is op zeer jonge leeftijd seksueel misbruikt. Hij verdient het dus enorm om een droomdag te krijgen. Dream4Kids ging voor deze 10-jarige Jesse aan de slag! Hij houdt erg van klussen en is ontzettend fan van het programma Eigen Huis en Tuin....Hier konden wij wel iets mee!

De droom

Klussen!

Dreamchasers

Fieline & Sanne

De droomdag

De droomdag die wij hebben georganiseerd was voor Jesse van 10 jaar. Jesse houdt erg van klussen en is ontzettend fan van het programma Eigen Huis en Tuin. Daarom hebben we geregeld dat Jesse de hele middag heeft mogen klussen met Thomas van Eigen Huis en Tuin. Wat nog een grotere verrassing was, is dat hij ook nog op tv komt waar hij samen met Thomas mag klussen.

De dag begon voor Jesse heel onverwacht. Jesse dacht een hele gewone schooldag te hebben, maar ineens stonden wij samen met zijn moeder hem op te wachten op het schoolplein. Toen hij de auto in stapte zag hij al snel aan de slingers die er hingen dat het de dag zou zijn dat zijn droom zou uitkomen. Om de reis wat minder saai te maken gaven we hem al een van de 3 grote cadeaus die we gratis mochten uitzoeken bij de Intertoys. Toen we er bijna waren hebben we verklapt waar we naartoe gingen. Hij wist niet goed hoe hij moest reageren en was helemaal overdonderd. Hij vond het toch wel heel spannend. 

Toen we daar kwamen werden we met open armen ontvangen en ging de volle aandacht gelijk naar Jesse. Zwarte piet en Sinterklaas kwamen ook nog even langs waarmee hij samen met Lodewijk en Thomas op de foto kon. Daarna begon het echte werk en begonnen de opnamens waarin Jesse samen met Thomas in de badkamer ging klussen. Jesse vond het geweldig en Thomas was verbaasd hoe goed hij het allemaal al kon! Ook werd hij nog even geintervieuwd door Froukje de Both.  Jesse liep als een echte klusser rond in het huis en hij voelde zich al helemaal thuis. Afsluitend hebben we gezellig geluncht met de hele cast. Toen moesten we toch echt afscheid nemen en met tranen in zijn ogen verlieten we het huis.

Vervolgens gingen we op weg naar Deventer om te gaan zwemmen in het tropische zwembad De Scheg! Hij had nog genoeg energie over en we zijn alle glijbanen wel tien keer afgeweest. Ook hebben we daar lekker patat gegeten, maar nog  blijer was hij met de enorme slush puppy. 

Jesse heeft ontzettend genoten en op de terugweg ons wel twintig keer bedankt. 

Binnenkort gaan we nog even langs om de uitzending op dvd te brengen en krijgt hij ook nog een gereedschapskoffer die we van de Gamma hebben gekregen. 

Sponsoren bedankt!

Studentenvereniging Albertus Magnus, Zwembad De Scheg, Intertoys, Gamma, Pixum Fotoservice, ouders Fieline en moeder Sanne

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup