Jade & Daphne op weg naar de Julianatoren

De droom

Met de auto naar de Julianatoren. 

Dreamchasers

Heleen & Annette

De droomdag 

Woensdag 20 juli 2016 was het eindelijk zover: de droomdag van Jade en Daphne. Samen met André, de man van Annette en tevens fotograaf/filmer van deze dag, zijn we eerst de ouders met onze eigen auto gaan ophalen in Den Bosch. Daar kwam een limousine voorrijden, die ons naar de school van Jade en Daphne bracht. Via de rode loper mochten zij in de limousine stappen, uitgezwaaid door de kinderen van de school. In de limousine was lekkere kinderchampagne en snoepjes en stond de muziek en televisie gezellig aan. Na driekwartier rijden kwamen we bij onze eerste activiteit aan. De Julianatoren was geen optie, maar omdat Jade en Daphne van dieren houden en daar later ook iets in willen doen, hebben we gekozen voor Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Daar aangekomen werden we verwelkomd door de verzorger van de ringstaartmaki's. Jade en Daphne mochten met hem mee de aapjes voeren. Maar eerst werden ze nog in een overall gehesen met hun naam achterop geborduurd in hun lievelingskleuren mintgroen en roze. Ook moesten de laarzen aan. Ondanks het hete weer vonden zij dat niet erg. De aapjes mochten uit de handen van Jade en Daphne eten en hielden die dan vast. Jade en Daphne vonden het prachtig. Daarna zijn we met twee koelboxen in de bolderkar het park ingetrokken. Onderweg lekker geluncht met zelf meegebrachte verse broodjes van de bakker, beleg, fruit en drinken. Dat was wel nodig op deze warme dag. Na de lunch zijn we richting de zeeleeuwen gelopen, waar we de show hebben bezocht. Tijdens de show mochten Jade en Daphne meehelpen met de verzorger. Daphne vond het nog een beetje eng en keek liever vanaf de tribune toe, maar Jade vond het helemaal geweldig. Zij mocht een paar keer de bal opgooien en kreeg ook nog een kusje van de zeeleeuw. Dit bleek echt een droomwens van haar te zijn. Na de zeeleeuwen hebben we verder het park verkend en hebben Jade en Daphne heerlijk gespeeld in het tropisch speelparadijs. Daar was het echter niet zo warm als buiten, hoewel we van de warmte niet echt last hebben gehad vanwege de vele bomen in het park. Om 15.00 uur stond de limousine weer voor om ons naar de volgende activiteit te brengen.

De limousine bracht ons weer terug naar Den Bosch, waar we bij de Shoeby in winkelcentrum Maaspoort hartelijk werden ontvangen. Er stond limonade klaar met snoepjes, chips en koekjes. Jade en Daphne mochten van alles passen en showen. Dat vonden ze geweldig. Nadat ze de kleren gepast hadden, mochten ze een complete outfit uitzoeken. Ook werden ze opgemaakt, geschminkt, werden hun nageltjes gelakt en kregen ze tattoo's. Ze zagen er prachtig uit. En toen stond de limousine weer voor. Na al deze activiteiten was het tijd om de dag af te gaan sluiten bij Pannenkoekenhuis Het Betoverde Bos in Esch. Jade droomde al van een pannenkoek met ijs en die mocht zij ook bestellen. Daphne had het liefst een pannenkoek met appel en stroop. Ook konden ze daar nog even lekker spelen in de speeltuin. Hier konden we even bijkomen van een drukke maar bijzonder goed geslaagde droomdag van Jade en Daphne. Gelukkig kon de vader van Jade en Daphne, die ernstig ziek ik, ook de hele dag meemaken en ook moeder heeft heerlijk kunnen genieten. 

Na de pannenkoeken reden we met de limousine weer terug naar het huis van Jade en Daphne. Daar kregen ze van ons nog een tasje met allerlei spulletjes voor de vakantie. Nadat ze ons bedankt hadden voor deze prachtige dag, sprongen ze lekker in het zwembad in de tuin om even af te koelen. Het was een dag om nooit te vergeten!

Sponsoren bedankt!

Splendeur! Limousines, Tilburg; Limomij, Den Bosch; Ouwehands Dierenpark, Rhenen; Stikzooi.com; Boulangerie Goossens, Vught; Albert Heijn Stationsstraat, Vught, Shoeby Maaspoort, Den Bosch; Pannenkoekenhuis Het Betoverde Bos, Esch; Primera Bob van Sleeuwen, Vught; Bruna Moleneindplein, Vught; Bruna Marktveldpassage, Vught; Hema, Vught; Jumbo, Vught.

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup