Isa en Sam krijgen een VIP behandeling en gaan naar het Junior Technovium

DE DROOM

Isa kreeg een VIP behandeling bij Ro's en Sam mocht naar het Junior Technovium

DREAMCHASERS

Carola & Ingrid

DE DROOMDAG

Om 8.45u stonden Ingrid en ik klappertandend te wachten op een witte limousine die er rond 9.15u zou zijn. En jawel daar kwam een limousine, het was ineens een roze, maar dat mocht de pret niet drukken! Samen met Sam en zijn moeder zijn we naar school gereden om zijn zus Isa op te halen. De hele klas mocht mee naar buiten en iedereen mocht even in de Limousine kijken! Vanuit school zijn we vertrokken met een glas kinderchampagne in de hand naar Ro’s in Winssen.

Sam was super enthousiast en had enorme lol door naar iedereen te zwaaien vanuit het raam, Isa poseerde in de auto voor een paar foto’s die door onze eigen proffesionele fotogaaf, Ingrid, werden gemaakt. En wat een lol hadden we samen! Aangekomen bij Ro’s hebben beide kinderen een Kurio Watch gekregen vanuit Dream4Kids, Maar het leukste was toch wel voor beide een nieuwe kleding set gesponsord door Shoeby BEUNINGEN! Isa was zo enthousiast dat ze zich gelijk wilde omkleden en waarrempel het paste perfect!

Isa heeft genoten van een VIP behandeling bij Ro’s onder het genot van snoepjes en Limonade. Eerst werden haar nagels gelakt, daarna een behandeling van de schoonheidsspecialiste Mieke en daarna werden haar haren ingevlochten en gestyled door Ro zelf!  Sam heeft ook genoten! Hij kreeg een tatoeage van een dolfijn en mocht de haren van een pop wassen in de speciale wasbak, daarna nog droogföhnen. Kortom een heerlijke ochtend.

Vanuit Ro’s zijn we met een gesponsorde auto van Optical Solutions met de magneetplaten van Dream4kids weer terug gereden richting Nijmegen. Aangekomen bij Eetcafe Buur in de wijk Brakkestein hebben we genoten van een heerlijke gesponsorde lunch! Sam en Isa mochten zelf de keuken in om frietjes te bakken en onze tosti’s klaar te maken. Nadat ze hun glaasje Fanta leeg hadden vertrokken we naar de volgende verrassing.

Sam wil graag spelletjes uitvinder worden en dus hadden we voor hem speciaal het Junior Technovium “afgehuurd”. Dit werd vanuit henzelf gesponsord en Sam kreeg één op één begeleiding van Jan. Hij vloog van de ene hoek naar de andere, alles vond hij interessant en leuk! Met lucht een bal hooghouden, met een computer een lego robotje aansturen, elektriciteit opwekken, met de laserprinter zijn naam in hout branden, een 3D plaatje ontwerpen voor op zijn slaapkamer. We hadden eigenlijk tijd te kort! Vanuit het Junior Technovium zijn we weer in de auto gestapt en richting het centrum gereden. Daar werden we verwacht bij Popocatepetl, het Mexicaanse restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. Ook deze maaltijden en drankjes werden gesponsord door het hoofdkantoor van Popo.

En niet te vergeten; Lisette en Jacintha ook dreamchasers, kwamen ons bedienen! En als klap op de vuurpijl hebben we het ingesproken filmpje van Mylène en Rosanne laten zien waarin Isa en Sam zijn uitgenodigd voor de AVRO TROS leden dag in de Efteling, hoe lief! Vanuit daar werd het spannend, vooral voor Isa. In de klas waren geruchten over een feestje. En terwijl we iedereen zo op het hart hadden gedrukt niets te mogen verklappen, was het toch een beetje misgegaan. We hebben uiteindelijk bij de lunch verteld dat Isa haar beste vriendinnetje Merel deze dag nog zou treffen. Niet waar en ook niet hoe laat. We zijn naar het Scoutinggebouw van Scouting Amalgama in de wijk Lindenholt gereden. En met hulp van onze beide gezinnen, was het daar het einde van de dag georganiseerd. 

Een enorm Pyjama Feest met 35 kinderen uit hun klas! Er was chips, limonade, cake, koffie, thee, snoepjes. Allemaal gesponsord door de plaatselijke Lidl! 3 Geweldige leerkrachten namen het stokje van ons over en maakten er een groot feest van met Stoelendans, Stop dans, cadeautjes, en allebei de kinderen kregen een zelfgemaakt schilderij aangeboden van hun klasgenootjes. Ballonnen gesponsord gekregen van K en K Ballondecoraties, de muziek installatie en disco lampen van DJ school 024 en het gebouw gesponsord gekregen van de scouting. Hoe geweldig!

Voor beide kinderen was het wel erg laat geworden, misschien wel te laat, maar het was volgens ons een TOP dag!

SPONSOREN BEDANKT!

Ro's, Eetcafe Buur, Junior Technovium, Popocatepetl, Scouting Amalgama, K&K Ballondecoraties, Lidl Nijmegen, Shoeby Beuningen, De Hagert Wijchen, Stijl & Trends Ewijk, Caroolz Kniphoek, I Fotografie, Optical Solutions, DJ School 24

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup