Feyenoord, footpoolen en pizza bakken voor Damian

DE DROOM

Feyenoord en een gave dag met zijn vrienden!

DREAMCHASERS

Ilaria en Ronald

DE DROOMDAG

Zaterdag

Zaterdagochtend stonden we al vroeg bij Damian voor de deur. Wij hadden zijn vriendjes al opgehaald. Hij had het helemaal niet verwacht, zelfs niet terwijl hij gisteren mee mocht op de droomdag van zijn tweelingzus Denise. Voor hem was het vandaag dubbel feest. We hadden Damian pas net begroet, toen er een Porsche de straat ingescheurd kwam. De Porsche kwam speciaal voor Damian! Hij vond het super gaaf! Met Xavier, de bestuurder, reden ze een rondje door Tilburg naar de stad. Daar wachtten wij met zijn allen op de Porsche. Daarna hadden we een vroege lunch, want om 12 uur moesten we op een belangrijke plek zijn en hadden we geen tijd meer om te lunchen. Damian nam een XXL tosti. Dat was pas echt een grote tosti en hij kreeg hem ook niet helemaal op. Damian is een gigantische Feyenoordfan. We gaven hem als cadeautje tijdens het eten dan ook keepershandschoenen, een bal en een feyenoordlamp. We zouden wel naar Feyenoord gaan, maar niet vandaag. We vertelden hem dat we aankomende woensdag naar Feyenoord zouden gaan en dat we vandaag een andere toffe dag voor hem georganiseerd hadden. Hij was super blij dat hij twee dagen kreeg en vooral ook dat hij binnenkort echt naar Feyenoord kon gaan.

Met onze buikjes vol gingen we vervolgens naar de Voltage in Tilburg, een indoor centrum waar je o.a. kan karten, lasergamen, bowlen en nog veel meer. Met zijn vijven gingen ze karten en daarna lasergamen. In de pauzes hielden ze de speelapparaten in de hal bezet. Na wat lekkers en chips gingen we op naar de volgende activiteit, namelijk bowlen. Damian is erg fanatiek en kan niet zo goed tegen zijn verlies, maar hij was ook erg goed dus dat kwam mooi uit. Als laatste activiteit gingen we footpoolen. Daarna waren alle kids behoorlijk moe. We gingen naar huis om oma op te halen en we sloten af bij de Italiaan, wat Damian zijn lievelingseten was. Daar was nog een extra feestje, want hij kreeg daar nog een groot cadeau, namelijk technisch lego waar hij zo gek op was. Hij mocht met de pizzabakker meekijken hoe de pizza's gemaakt werden en er zelf ook een pizza maken. Daarna brachten we iedereen naar huis en kon Damian zijn dag afsluiten met alle cadeau's die hij nog gehad had.

Woensdag

Woensdag hadden we geregeld dat er een grote taart op de school van Damian bezorgd werd, zodat de hele klas ook kon meegenieten van de tweede droomdag van Damian. Na school kwam Damian snel naar huis want... Hij zou vandaag eindelijk naar Feyenoord gaan, zijn grote droom! Samen met opa, papa en Denise (tweelingzus) reden we naar Feyenoord. Daar werden we ontvangen voor een rondleiding. Damian was super enthousiast en onder de indruk van hoe het stadium in elkaar zat. Zijn vader, groot Feyenoordfan, wist het antwoord op bijna alle vragen uit het boekje. Na de tour mochten we ook nog naar de wedstrijd. We hadden geregeld dat Damian de wedstrijd mocht zien vanuit de Skybox. Wat een luxe! Het was lekker weer, er waren volop broodjes kroket en frikandel en je kon alles drinken wat je maar wilde. Damian kreeg een sjaal cadeau en een Feyenoorddekbed. Nu was zijn slaapkamer pas echt een voetbalkamer! Gelukkig won Feyenoord van ADO Den Haag. Met wat borrelhapjes om het te vieren sloten we de avond af. Daarna reden we naar huis en sloten we de dag af. Damian was eindelijk bij Feyenoord geweest als trouwe Feyenoordfan! De dag kon niet meer stuk.

SPONSOREN BEDANKT!

Coolcat, Chris van den Berg & Gonnie Stoeterij, Marion Arts, Stichting Vught Overbrughtpersonalshopperstylist Celine Rohrer, Fontys Hogeschool, Wilm Jansen, Stage Entertainmet, Beyoutiful, vanHaren Tilburg, De Voltage, Porsche Nederland, Factorium en diva Kappers

PERSBERICHT

Stadsnieuws Tilburg

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup