Esmée had de dag van haar leven

Esmee heeft in haar jonge leventje al veel te veel meegemaakt. Dream4Kids mocht voor haar een geweldige droomdag organiseren! 28 augustus was het dan zover! De droomdag van Esmee was aangebroken. De limousine, het vervoer voor de eerste bestemming kwam voor gereden. Waarbij de grote verrassingsdag voor Esmee begon.

De droom

Meidendag

Dreamchasers

Koen & Naomi

De droomdag

28 augustus was het dan zover! De droomdag van Esmee was aangebroken. De limousine, het vervoer voor de eerste bestemming kwam voor gereden. Waarbij de grote verrassingsdag voor Esmee begon. Samen met haar moeder, vader en broertje gingen we op weg naar Eindhoven om daar met z’n allen te lunchen bij Broodje Smits. Na de lunch gingen we door met Esmee en haar moeder want het werd een echte meidendag. Esmee wilde niet weten wat er allemaal ging gebeuren vandaag, zo zou alles een verrassing blijven! De eerste stop was de hippe kledingzaak The Sting. Esmee werd onthaald door een personal shopper die met haar de hele winkel doorliep om een passende outfit voor Esmee te vinden. Bij de paskamers was speciaal een VIP plek ingericht voor Esmee met lekkers en wat te drinken. Na een stoere outfit gevonden te hebben gingen we door naar Rob Peetoom kappers waar Esmee haar make-up en haar werd gedaan.

 

Maar de dag was nog niet voorbij! Met de trein gingen we naar Amsterdam, waar de buikjes goed gevuld werden door de Mc Donalds. Ook bij de Mc Donalds kreeg Esmee een VIP behandeling, ze kreeg een rondleiding door de keuken mocht hier ook haar eigen ijsje maken maar dat was niet het enige ze werd zelfs bediend door het personeel. Nu de buikjes gevuld waren gingen we op weg naar de laatste verrassing van de avond namelijk GTST Live. Wanneer Esmee de kaartjes in haar handen kreeg kwam de grootste glimlach van de dag op haar gezicht. Na al deze verrassingen gingen we met de trein weer terug naar huis en was de dag helaas tot een einde gekomen.

Sponsoren bedankt!

Broodje Smits, Malu Limousineverhuur, The Sting, Slingershop.nl, Pixum Fotoservice, Rob peetoom Kapper en Make-up, Mc Donalds, JCL Brilmode, Coolworld

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup