Een racedag met Max Verstappen voor Kep

DE DROOM

Hij wilde maar 1 ding: Max Verstappen ontmoeten en samen racen!

DREAMCHASERS

Loes en Marjolein

DROOMDAG

Op 23 april 2018 hebben wij bij Kep en zijn zusje mooie dromen gehaald. Zij droomt van Frozen, hij van zijn grote voorbeeld Max Verstappen. We kunnen niets beloven behalve dat het een dag zal worden om nooit te vergeten!

Iedereen in ons netwerk verklaart ons voor gek en er worden weddenschappen afgesloten dat contact met Max toch niet gaat lukken. We geven niet op, gaan tot laat in de avond door met mailen, bellen, sinds het droomhaalmoment elke dag, en komen steeds een stapje dichterbij. Letterlijk en figuurlijk…

Max zal tijdens het Pinksterweekend in Nederland zijn voor de “Jumbo Racedagen 2018, driven by Max Verstappen” dus dan is de kans het grootst om hem te kunnen ontmoeten. Het is nog geen maand nadat we de twee dromen gehaald hebben dus gaan we snel bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Dankzij de directie van Circuit Zandvoort krijgen wij maandag 21 mei toegang tot de F1 Paddock van het circuit. Hoe gaaf is dat! Dit is pas het begin van onze uitdaging. Speciaal vervoer zal de organisatie van de droomdag compleet maken maar hoe kunnen we ongeveer 200 kilometer afleggen en files vermijden? Gelukkig is Jeroen van HeliCentre BV bereid om mee te denken.

Opa, oma, familieleden en vrienden zitten in het complot. Samen bellen we Pinkstermaandag om 9.00 uur ‘s morgens aan en maken we Kep, Kadey en moeders echt wakker. Vol van verbazing opent Kep de voordeur. Hij glundert van oor tot oor en trekt snel zijn kleren aan om te kunnen vertrekken. Zijn  zusje Kadey wordt verrast achtergelaten met een mooie Frozen jurk. 

In de auto verklappen we ons reisdoel: Circuit Zandvoort, waar Kep nog nooit is geweest. Een Duits broodje met cola als ontbijt wil Kep elke dag wel eten. De navigatie is ingesteld op Warmond dus Kep en zijn vriendje Dirk hebben de hele reis geraden naar de reden van onze tussenbestemming. Als ze een helikopter zien staan dan beginnen de ogen te stralen en komen de zenuwen naar voren. En niet alleen bij de jongens.

Na een gave vlucht langs de kust landen we op het circuit en worden we met golfkarretjes naar de Paddock gebracht. De jongens scoren een mooi shirt en een bijbehorende pet zodat ze er helemaal bij horen vandaag. We zien coole auto’s, spectaculaire races, supergave demonstraties en Bekende Nederlanders. We genieten van elkaars gezelschap, de zon, lekkere frietjes en de aanwezigheid van Max. Natuurlijk staan we helemaal vooraan als Max gesigneerde kaarten uitdeelt. Later in de middag ontmoeten Kep en Dirk Max Verstappen in de Max Verstappen Paddock Club waar hij hun pet signeert. 

Aan het einde van de dag mogen we een kijkje nemen in de VIP Lounge waar we een mooi uitzicht hebben op de pitstraat en de start van de Red Bull Caravan Race met Max Verstappen goed kunnen bekijken. Ook krijgen Kep en Dirk de kans om te racen in een F1 Simulator onder het genot van een hapje en drankje. De kers op de taart van deze dag ontstaat als de jongens heel even in de Aston Martin van Max mogen zitten en rijden. Missie geslaagd!

SPONSOREN BEDANKT!

Circuit Zandvoort, HeliCentre BV, Max Verstappen Red Bull team, Jumbo Racedagen, Olympia Nederland en Pixum.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup