Een nieuwe outfit voor Daphne

De droom

Een nieuwe outfit, paardrijden

Dreamchasers

Jenice & Gea

De droomdag

Donderdag 12 mei was het eindelijk zo ver, de droomdag van Daphne. Allereerst hebben we (mijn moeder en ik) de fotograaf opgehaald en zijn we richting Ochten gereden om moeder en Daphnes broertje Maik op te halen, daarna zijn we naar de school gereden. Samen met Maik hebben we Daphne en haar vriendin Sanne uit de klas gehaald. Buiten stond een limousine te wachten, wat vonden de meiden dat prachtig! Nadat we wat foto’s hadden gemaakt, zijn we uitgezwaaid door de klas van Daphne en Sanne. De rit in de limousine was heel gezellig, we hebben lekkere donuts gegeten en wat gedronken. Door de chauffeur zijn we afgezet bij Shoeby in Zaltbommel. Hier mocht Daphne nieuwe kleren en schoenen uitzoeken! We hebben wat setjes gepast en zijn uiteindelijk tevreden de deur uitgegaan. We zijn verder gereden, met een 9-persoonsbusje, naar de volgende bestemming. Onderweg hebben we lekker zitten picknicken, we hadden croissantjes, broodjes, krentenbollen en nog veel meer! Toen onze buikjes vol waren, zijn we verder gereden naar Vianen. In Vianen werden de haren van Daphne en Sanne gedaan en ze werden ook mooi opgemaakt. Buiten hebben we ook wat mooie foto’s gemaakt en toen was het tijd om verder te rijden naar Katwijk aan zee.

Hier kwamen we aan op manege Jonker. We zijn naar het paard, genaamd Willem, gelopen en hebben hem eerst mooi geborsteld. Nadat Willem er mooi glanzend uitzag mocht Daphne gaan rijden. Oei, dat was best een heel groot paard, maar wat was ze blij! Haar droom om op een fries paard te rijden ging in vervulling. Eerst hebben we een rondje in de binnenbak gereden, zodat Daphne kon wennen aan zo’n groot paard. Het ging super, dus zijn we naar de buitenbak gegaan. Hier heeft Daphne eerst heel wat rondjes gereden en ook Sanne, Maik en haar moeder hebben even gereden. Het ging zo goed dat we de duinen in zijn gegaan, hier hebben we een prachtige fotoshoot gehad. Het resultaat van de foto’s is echt super! Toen was het al snel tijd om naar het restaurant te gaan, hier hebben we heerlijke burgers en frietjes zitten eten. Voor Maud hadden ze friet met biefstuk gemaakt, dat was volgens Daphne heel lekker! J Als toetje kregen we een fruitsmoothie, dit was heerlijk met het mooie weer. De tijd dat we op het eten aan het wachten waren, zijn Daphne, Maik, Sanne, Esther (de fotograaf) en ik naar de zee gelopen. Toen we het eten ophadden zijn we nog een keer met z’n alle naar de zee gelopen. Daphne en Maik vielen in het water, dus waren helemaal nat. Dit was niet zo erg, omdat het lekker weer was. Ze hebben zich toen omgekleed en daarna zijn we richting het busje gelopen. Het einde van een hele drukke, gezellige en mooie (droom)dag kwam in zicht. In het busje hadden ze moeite om niet in slaap te vallen en om ongeveer 10 uur kwamen we in Ochten aan. Ze waren heel moe, maar ook heel dankbaar voor deze dag. De conclusie voor iedereen was: Het was een super mooie, gezellige, indrukwekkende dag, die we nog lang zullen blijven herinneren. 

Sponsoren bedankt!

Bakkerij van Keulen, Limomij, Supermarkt Kerkdriel, Shoeby Zaltbommel, Natasja's Haarmode, Janine, Beachclub Zomers, Esther Oudshoorn (fotografie) 

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup