Een meidendag voor Chantal

Chantal is 11 jaar en zit in de bovenbouw van de basisschool. Haar zus is in januari 2015 plotseling overleden. Dream4Kids mocht voor dit lieve meisje een fantastische droomdag organiseren!

De droom

Vloggen

Dreamchasers

Inge & Klaasje

De droomdag

Na een verdrietige periode, waarin Chantal onder behandeling was, heeft haar specialist haar aangemeld als droomkind. Daarop heeft Dream4Kids Chantal verrast en haar laten zien dat naast de momenten van groot verdriet en gemis, het leven ook weer leuk en licht kan zijn.

Chantal houdt van glamour, mode, make-up & beauty en volgt vloggers op de voet. De vrijwilligers van Dream4Kids hebben een compleet verzorgde dag georganiseerd waarbij Chantal en haar beste vriendin Isabella letterlijk de hele dag in de schijnwerpers stonden. De dag begon toen Chantal's Limousine beide meiden kwam ophalen op school. Chantal werd verrast met een camera zodat ze een eigen vlog kan maken van deze dag. En niemand anders dan bekende vlogger Sarah Bon was de hele dag aanwezig om haar tips te geven om dit professioneel aan te pakken. Bij Shoeby Fashion mochten ze een nieuwe outfit uitzoeken, Douglas zorgde voor de professionele make-up en de kapper maakte de filmsterren make-over helemaal af met een glamourkapsel. In de tussentijd was er in de binnentuin van Dudok in Arnhem een catwalk gebouwd waar familie en vrienden van Chantal en Isabella op hen zaten te wachten. De twee modellen liepen de eerste modeshow van hun leven en iedereen zag ze stralen. Deze droomdag is afgesloten in de intimiteit van het gezin met een barbecue van Culinice bij Chantal thuis inclusief een grote taart van Natty’s funky cakes. Niet alleen Chantal, maar haar families en vrienden waren nauw betrokken bij deze droomdag en samen hebben ze genoten van de positieve en gezellige dag.

Tot het overlijden van haar zus, maakte Chantal zich kleine zorgen over dingen die horen bij meiden van haar leeftijd. Na de zwarte dag namen de schrik, het gemis en het verdriet de overhand. De focus van haar droomdag lag dan ook op Chantal's toekomst en de wereld die aan haar voeten ligt: haar passie voor vloggen, beauty en haar ambities om hier ook actief iets mee te gaan doen. Het was belangrijk voor Chantal om positief in de belangstelling te staan bij haar klasgenoten op school. De droomdag heeft haar een enorme boost gegeven. Chantal zit beter in haar vel en is dagelijks actief in de weer met haar camera. De dag heeft haar weer een positief toekomstbeeld gegeven.

Sponsoren bedankt!

LimoMij, Shoeby Fashion, Douglas, CuliNice, Dudok

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup