Een meidendag voor Amy

Amy is getuige geweest van veel huiselijk geweld tussen haar ouders. Voor haar veiligheid woont ze momenteel bij haar overgrootmoeder. Wij mochten voor dit droomkind aan de slag om een fantastische dag te organiseren...

De droom

Een echte meidendag!

Dreamchasers

Bianca & Joop

De droomdag

Op vrijdag 24 juni werd Amy ’s morgens vroeg op school verrast. Niet alleen Amy, maar ook haar vriendinnen Bo en Dana mochten van deze droomdag gaan genieten.  De achterblijvers werden uiteraard ook niet vergeten en kregen een heerlijke cup cake. Helaas was er iets mis gegaan in de communicatie en was de geplande limo niet aanwezig. Maar dat mocht de pret niet drukken voor de dames!

In Eindhoven werden ze verwacht bij Shoeby shop. De winkel was nog niet open voor klanten maar de dames mochten al naar binnen en werden als echte VIP gasten ontvangen. Ze mochten zich helemaal in het nieuw steken en kregen nog een leuke goodybag mee. Daarna werden ze verwacht bij Yes! Salon. Daar werden de haren prachtig gekruld zodat ze er als echte diva’s uitzagen. Ook daar kregen ze tot hun grote vreugde een leuke goodybag. Hun dag kon niet meer stuk.

Na de lunch bij Mc Donalds werd ze verwacht bij Jolisa van de “enige echte” oude taart voor een geweldige workshop.  Ze maakten allen een heerlijk (en prachtig) boltaartje welke uiteraard mee naar huis mochten om thuis te showen en uiteraard lekker op te eten. 

Na een korte pauze in de speeltuin waar ze even hun energie kwijt konden, werden we weer verwacht bij Melissa voor een fotoshoot. Zij  maakte prachtige foto’s van de vriendinnen. Ze genoten en hadden zoveel plezier samen!  Maar de dag was nog niet helemaal om. Zo’n droomdag maakt hongerig! We werden verwacht bij Pannenkoekenboerderij De Kabouter in Schijndel. Het was heerlijk weer dus buiten op het terras werd genoten van een lekkere pannenkoek en konden de meiden nog even spelen in de speeltuin.

Sponsoren bedankt!

Inge’s Cup&Cake Factory, Shoeby Shop Eindhoven, Yes! Salon Eindhoven, De “enige echte” oude taart, Melissa Kanters, Pannenkoekenboerderij de Kabouter, Conval.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup