Een echte Dierendroomdag voor Daisy en Amy

De droom

De meiden Amy en Daisy hebben al te veel meegemaakt in hun jonge leventje waardoor ze door het Leger des Heils zijn opgegeven voor een droomdag. Een droomdag die helemaal werd omgetoverd tot dierendroomdag met een heleboel cadeaus, want daar zijn de meiden dol op. 

Dreamchasers

Sjoukje en Rennie

De droomdag

Op de koudste dag van november, begon de dag voor Amy al mooi op tijd, tegen half negen kwam er een brandweerauto voor rijden bij haar school. Ze werd in brandweerkleding geholpen en mocht in de brandweerauto mee naar de school van haar zus Daisy.

Daisy werd uit de klas gehaald en ook zij kreeg mooie brandweerkleding aan. Samen mochten ze in de brandweerauto meerijden naar Uithuizermeeden. Helaas werd hier alweer afscheid genomen van deze lieve brandweermensen. De zussen kregen van de brandweer nog een lieve knuffel en een tas met kleine cadeautjes. De eerste cadeautjes van vandaag.

 

De weg werd vervolgd naar Pieterburen, waar onderweg één keer gestopt is om de eerste cadeaus van de dreamchasers in ontvangst te nemen. Hier zat prachtige nieuwe kleding in.

Bij Pieterburen aangekomen reden we naar de zeehondencrèche waar gebak werd gegeten om deze droomdag te vieren. Tijdens de rondleiding kregen de dames uitleg over alles wat er met de zeehonden gebeurt in de crèche. Ze mochten de zeehonden zelfs voeren! En ook Pieterburen hielp mee met de cadeaus: een mooie poster voor beide dames.

Tijd voor de lunch bij De Buren van Pieter om op weg te gana naar Holwierde. Holwierde? Daar woont de bekende Olympische springruiter Jur Vrieling. Hij heeft daar een prachtige stal, waar we warm onthaald werden en waar de zussen naar harte lust konden rondkijken. Ze mochten ook de paarden verzorgen, en zelfs de tandarts voor paarden was aanwezig, die gaf een mooie uitleg over haar werk. Tot grote verassing van de meiden mochten ze ook allebei op zo’n ‘groot’ paard van Jur Vrieling rijden in de mooie bak van zijn stal. Dat was echt genieten!

Weer in de auto waar nog meer cadeautjes uitgepakt mochten worden, de dag kon nu al niet meer stuk terwijl dit nog lang niet het einde was. Op weg naar Veendam waarbij Daisy bij Animo Ruitersport in een nieuwe paarden outfit werd gestoken. Ook Amy kreeg hier mooie nieuwe kleding. Omkleden geblazen en op weg naar de pizzeria waar we genoten hebben van lasagne en heerlijke pizza’s.

’s Avonds (en gelukkig waren de zussen niet moe te krijgen) zijn we naar Vlagtwedde gereden naar de hondenschool Zuid/Oost Groningen waar de meiden zelf een hondentraining hebben gegeven aan verschillende honden. Dat was geweldig! Helemaal mooi was het dat aan het eind van deze lange, maar mooie dag de dochter van de eigenaren aan Daisy en Amy twee hele grote cadeaus gaf. Hier zaten grote knuffelhonden in die allebei een shirtje aanhadden van de hondenschool met de namen van Daisy en Amy erop. Ook kregen ze nog een tas met allerlei kleine cadeautjes. Geweldig!

Moe maar voldaan en met heel veel cadeaus, weer richting huis en kwam deze droomdag tot een einde.  

Op zaterdag 3 december heeft deze Dierendroomdag nog een vervolg gekregen: het hele gezin heeft een dagje Efteling aangeboden gekregen met een overnachting in het Van der Valk hotel in Vught. De Mac Donalds in Waalwijk staat garant voor een 6 persoons avond menu!

Sponsoren: bedankt! 

Brandweer kazerne Delfzijl, Zeehondencreche Pieterburen, Grand cafe bij de buren van Pieter, Training en Handelsstal Jur Vrieling, Animo Ruitersport, Pizzeria Mamma Mia, Hondenschool Zuid Oost Groningen, Van der Valk hotel 's Hertogenbosch Vught, Mc Donalds Waalwijk, Van der valk hotel Groningen-Zuidbroek, Lays Chips

Iedereen die een donatie heeft overgemaakt willen wij via deze weg heel erg bedanken! Jullie hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag. 

 

Speciaal willen wij Rotary Westerwolde Hondsrug bedanken. Met de opbrengst van de WHRally hebben zij de dekkingskosten van deze droomdagen gefinancierd. Dankzij jullie kunnen wij de continuïteit van de droomdagen waarborgen en dromen blijven realiseren.

 

Hartelijk dank! 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup