Een droomdag voor zusjes Farah, Zaafira en Zine

DE DROOM

Paardrijden, high tea en een zeemeerminnen fotoshoot

DREAMCHASERS

Lonneke en Ilse

DE DROOMDAG

Wij mochten voor Dream4Kids een droomdag organiseren voor drie zussen! Samen hadden zij heel veel dromen. Dus hebben wij met de gemeenschappelijke dromen een mooi programma voor deze lieve meiden gemaakt. 

Op woensdag was het dan eindelijk zo ver: tijd voor de grote droomdag!  

Meteen om half negen werden de meiden uit de klas gehaald. Maar we waren niet alleen, we hadden ook een kleine pup bij ons. De meiden wilden alle drie graag een pup voor een dag, nou dan regelen we dat! Na de pup uitgebreid geknuffeld te hebben stappen de zussen in de met ballonnen versierde auto, op weg naar onze eerste activiteit. 

Bij Photosessions.nl konden we terecht voor een professionele fotoshoot. De dames droomden er van om een zeemeermin te zijn. Snel trokken ze hun prachtige kostuums aan, ze zagen er oogverblindend uit! Echte zeemeerminnen! Bang voor de camera waren de zusjes zeker niet, als supermodellen poseerden de zusjes in hun zeemeerminnen kostuum.

Daarna was het tijd voor iets creatiefs. Ze volgden een workshop van Ratjetoe creatieve uitspattingen. Hier zijn de meiden aan de slag gegaan met het maken van dromenvangers, om nog meer te dromen! Daarna hebben ze ook nog prachtige armbandjes gemaakt en kregen een grote tas vol met knutselspullen mee naar huis. 

Na dit harde werken is het hoog tijd om lekker te lunchen. De meiden zijn dol op taartjes, dus een high tea is wel gepast! Bij de Steenuil zaten de meiden, na lekker gespeeld te hebben in de binnen glijbanen, aan een tafel vol met heerlijk eten. Er stond zoveel lekkers op tafel (soepjes, broodjes, frietjes, poffertjes) dat ze echt niet alles op gekregen hebben. Volgens de meiden het lekkerste wat ze ooit hadden gegeten!

Met een volle buik op weg naar de volgende activiteit. Bij de Eindhovense manege mochten de meiden pony’s knuffelen en borstelen. Nadat ze een beetje aan elkaar gewend waren mochten de meiden zelfs gaan paardrijden. Cap uitzoeken en hop, het zadel in! In het begin wel erg spannend en onwennig. Maar met wat uitleg en hulp durfden ze zelfs te draven. Dapper hoor!

Na het rijden moeten de paarden natuurlijk nog verzorgd worden. En na nog uitgebreid knuffelen was het tijd om verder te gaan.

Van paardrijden krijg je natuurlijk reuze honger. Gelukkig weten ze daar bij de Pizzaplaats wel raad mee.  Vermoeid van een lange en gezellige dag, hebben we daar lekker op het terras genoten van een heerlijke pizza. Het was een geweldige dag!

Wat de meiden nog niet weten is dat dit niet de laatste keer was dat ze een verrassing van ons krijgen… 

Want ongeveer anderhalve week later stonden we weer op de stoep! Nu met potten verf en mooie nieuwe spullen. Na een paar uur lang wachten in de woonkamer en buiten (het was namelijk heerlijk weer) konden de meiden ’s avond het resultaat bewonderen. Een gepimpte woonkamer en een nieuwe slaapkamer met ingelijste foto’s van de zeemeerminnen fotoshoot! “Dit is toch niet meer normaal te noemen” riep één van de meiden. 

Dag, lieve meisjes. Jullie hebben het verdiend!  

SPONSOREN BEDANKT!

Photosessions, De Steenuil, De Eindhovense manege, Ratjetoe, Pizzaplaats, De Verfzaak, Sostrene Grene, René van Kaathoven, Hugo van Kaathoven en Pixum.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup