Een dag vol verrassingen voor Quinten

Quinten van 9 zit samen met zijn ouders, broer Devon en zus Ashley in een zeer zware periode. Hun vader is terminaal en daar heeft het hele gezin het heel erg moeilijk mee. Een droomdag was dan ook erg welkom! 

Droom

Met z’n vriendjes in een limo, proefjes doen, leren striptekenen, laser gamen, lego en frietjes eten.

Dreamchasers

Bianca & Joop

De droomdag

Vrijdag 11 december begon zijn dag als elke andere op school. Maar dit veranderde al heel snel toen hij in de klas verrast werd en samen met 7 vriendjes zijn droomdag mocht beleven. Om de teleurstelling van de overige kinderen wat te verzachten konden we hen verblijden met super mooie en lekkere cup cakes. De heren voelden zich echte vips aangezien ze door iedereen uitgezwaaid werden toen ze in een heuse limo naar Utrecht vertrokken.

In het universiteitsmuseum mochten ze een echte labjas aan en gingen ze allerlei leuke proefjes doen. Dit vonden ze allemaal heel erg interessant en leken wel echte onderzoekers.

Al dat onderzoeken maakte hongerig dus kon een bezoek aan de Mc Donalds niet uitblijven. Iedereen smulde van een lekker frietje met hamburger.

Vervolgens werden we verwacht in Maarn waar de jongens een workshop striptekenen kregen. Het was doodstil en iedereen was geconcentreerd aan het tekenen. Wauw, wat een talentjes!

Als afsluiting van deze geweldige dag mochten we in Ede nog gaan laser gamen. Dit stoere spelletje viel uiteraard zeer in de smaak! Om 18:00 uur werden de overige jongens opgehaald en kregen nog een leuk cadeautje mee naar huis als herinnering aan deze fantastische dag. Om papa toch een beetje te betrekken bij deze dag volgde een bezoekje aan het hospice. Daar werden de verhalen verteld en mooie foto’s gemaakt die vast en zeker zeer waardevol zullen zijn. Om deze geweldige dag af te sluiten werden we verwelkomd bij restaurant de Spil in Nijmegen waar we naast een heerlijk diner nog wat verrassingen in petto hadden voor zowel Quinten en Ashley. Er volgde wat cadeautjes zoals een geweldig lego technics pakket maar het allerleukste was nog wel dat zij in de keuken mochten helpen om het eten te bereiden. Hiermee kwam ook Ashley’s droom uit aangezien koken haar passie is en ze hier later graag haar beroep van wil maken.

Sponsoren bedankt!

Peter, Limomij, Taxi Hegemans Groep, Inge's Cup&Cake Factory, Universiteitsmuseum Utrecht, Dorpshuis de Twee Marken, Arie van Vliet Illustraties, Intersphere Ede, Restaurant de Spil, T2-Toys, Goal, PW administraties, Van Maanen Huis en Haard, Olav Wessel, VOF visspecialiteiten, Pennings beheer, Dialog Semiconductor, Nova Nature, CRA Financial, PS Plating Supplies, Administratiekantoor Gerard Kitslaar, JH2 Huiskamerdiner, Ton vd Bergh en J.W.A.G. Pieron.

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup