Een Musical voor Denise!

DE DROOM

Musical, shoppen en makeover!

DREAMCHASERS

Ilaria en Ronald

DE DROOMDAG

De dag van haar droomdag, wist Denise nog van niks. Met een broodtrommel vol werd zij gewoon naar school gestuurd. Om 9 uur stonden wij met zijn allen bij de school, met een super grote taart. Denise kreeg vandaag een echte musicaldag! We gingen de klas in met confettispuiter en toeters. Denise had even tijd nodig voordat ze doorhad dat het haar droomdag was en alle kinderen waren benieuwd naar wat er aan de hand was. Juf Inge legde het uit en met zijn allen aten we een stuk van de taart. Daarna rende iedereen naar het raam, omdat daar iets speciaals te zien was. En dat was ook zo! Denise werd namelijk opgehaald met een prinsessenkoets met twee prachtige paarden ervoor. Denise voelde zich echt een prinses en iedereen zwaaide naar haar opweg naar de volgende locatie.
 
Bij de Fontys Hogeschool stapten we uit de koets. En daar werden we opgewacht door Ivar en Frank. Samen gingen we naar binnen. Denise had nog geen idee waar we waren en wat we gingen doen. Ivar vertelde haar dat ze vandaag mocht meelopen met de studenten op de Fontys. Frank, hoofdrolspeler uit de musical On Your Feet ging haar als eerste een dans aanleren uit de musical. Samen met een groep eerstejaars werd Denise begeleid. Ze vond het best spannend, maar de lerares hielp haar erbij en haar tempo werd aangehouden. Ze deed het toch maar!

Daarna gingen we alweer naar de volgende les, namelijk de zangles. Ze kreeg privéles van een echte docente van het conservatorium. Hierna werden wij samen met de eerstejaars uitgenodigd om te komen luisteren. Wat deed ze het goed! Ze stond met zoveel zelfvertrouwen te zingen. Nadat ze nog een stukje piano heeft gespeeld, en we afscheid genomen hebben van de eerstejaars en van Frank en Ivar, gingen we naar de stad om te gaan lunchen. Denise mocht alles kiezen. Ze at lekker frietjes met kipnuggets. Ze werd verrast met een vuurwerkje tijdens het eten. Halverwege het eten kwam Celine binnen. Denise wist niet wie het was en wat zij daar kwam doen. Denise houdt heel erg van shoppen, kleding en tassen. Daarom gingen we vandaag met haar shoppen! Celine, haar personal shopper, nam haar mee naar de Coolcat in Tilburg. Daar hing een grote poster op de deur waar op stond "VIPdag van Denise". Denise was helemaal in haar element. "Wauw, dat ze mijn naam gewoon weten en dat alles zo speciaal voor mij gedaan is." Ze mocht voor €150 euro sponsortegoed aan nieuwe kleding uitzoeken. Ze heeft heel veel mooie setjes mogen uitkiezen, uiteraard met hulp van Celine.

Daarna gingen we naar Van Haren voor nieuwe schoenen. Ze had een paar blauwe nikes en een paar witte schoenen gekozen die haar werden geschonken door de bedrijfsleider. Helemaal in het nieuw gingen wij vervolgens naar Diva Kappers, daar kreeg zij een make-over. Haar haar werd gekruld, haar nagels werden gelakt en ze kreeg mooie make-up op. Tot haar grote verbazing kwamen toen opeens haar twee vriendinnen de kapper binnen. Femke, wie ze al meer dan een jaar niet had gezien, en Farah, haar beste vriendin uit de klas. Toen ze helemaal als nieuw was, vertelden we haar de volgende verrassing: we gingen in Utrecht naar de musical On Your Feet! Daarvan had ze 's ochtends het dansje geoefend.

In Utrecht aangekomen gingen we eerst lekker pizza eten bij de Italiaan. Daar vertelden we dat ze na afloop van de droomdag nog een aantal toneellessen zou krijgen, zodat ze zelf kon blijven oefenen. Na het eten gingen we door naar de musical. De musical was fantastisch! Iedereen zat te swingen en Denise stond in de pauze druk het dansje voor te doen aan haar vriendinnen. Met een CD en een gesigneerd fotoboek gingen we daarna naar huis. Pas om 1 uur waren we thuis en ging Denise lekker naar bed. Ze kon bijna niet geloven wat er allemaal gebeurd was. Dat we daar de dag erna weer zouden zijn, voor de droomdag van haar tweelingbroer Damian, wist ze toen nog niet.

De droomdag was fantastisch. Denise haar zelfvertrouwen groeide gedurende de dag. Alle sponsoren, ontzettend bedankt voor het meewerken aan deze geweldige dag!

SPONSOREN BEDANKT!

Coolcat, Chris van den Berg & Gonnie Stoeterij, Marion Arts, personalshopperstylist Celine Rohrer, Fontys Hogeschool, Wilm Jansen, Stage Entertainmet, Beyoutiful, vanHaren Tilburg, De Voltage, Porsche Nederland, Factorium en diva Kappers

PERSBERICHT

Stadsnieuws Tilburg

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup