Drie zusjes Cato, Marit & Anniek op droomdag!

De vader van Cato, Marit & Anniek is in 2014 overleden aan de gevolgen van een hersentumor. Dream4Kids mocht voor deze zussen aan de slag om een geweldige droomdag te organiseren! Zaterdag 13 juni waren we er klaar voor! In de vroege morgen stond er een prachtige limousine voor de deur.

Droom

Taart bakken, hockeywedstrijd, drummen 

Dreamchasers

Eva, Marlynke, Mechteld & Monica

De droomdag

Na een rit in de limousine kwamen we aan bij Banketbakkerij Nijstad in Meppel. Hier mochten de zusjes en grote taart maken, van drie verdiepingen hoog. Anniek wil later graag banketbakker worden en zo'n taart wilde ze altijd al maken! Ook kon ze de bakker de hemd van het lijf vragen. Het lijkt haar nu nog leuker om banketbakker te worden als ze later groot is. Hierna hebben we in Meppel cakejes versierd en wat gedronken.

Na dit eetfestijn, stapten we in de auto richting Bussum. Hier mochten we namelijk kijken bij de wedstrijd van het Nederlands dames hockey: Nederland - Nieuw-Zeeland! Anniek en Marit zijn zelf fanatieke hockeyers en fan van het Nederlands dameselftal. Voor de wedstrijd begon hebben we op de tribune geluncht. De wedstrijd was heel spannend en Nederland won met 2-0! Na de wedstrijd mochten de zusjes als een van de eersten het veld op. Er is een groepsfoto gemaakt met het hele hockeyteam en er werd druk gekletst met de hockeydames. Daarna aten Marit en Anniek nog een broodje mee in de VIPlounge met de hockeysters en hebben ze heel veel handtekeningen verzameld. Dit kon mooi op een officieel Nederlands elftal shirt, die ze gekregen hadden na afloop van de wedstrijd!

Een drumclinic van het Broken Brass Ensemble

Terwijl Marit en Aniek aan het eten waren, hebben we Cato en haar moeder meegenomen naar een tapasrestaurant in Utrecht, Mi Barrio. Hier hebben we heerlijk kunnen genieten van wat Spaanse hapjes. Hierna moesten we al snel in een oefenruimte zijn, want daar kreeg Cato een drumclinic van Pieterklaas, de drummer van het Broken Brass Ensemble! Cato is namelijk gek op drummen en is een waar natuurlijktalent. Omgeving door alleen maar blaasinstrumenten, speelde ze de sterren van de hemel. Vervolgens gingen we richting Tivoli in Utrecht, waar Cato en haar zusjes weer herenigd werden. Na een bezoekje aan de artiestenruimte,. hebben we met z'n allen naar het optreden van de band bekeken. De band heeft het publiek nog verteld over Cato haar talent en ze kreeg een groot applaus! In de auto terug werd de dag besproken, waarna de oogjes al snel werden gesloten. Wat was het een fantastisch dag!

Sponsoren bedankt!

’t Zwarte Schaap Groningen, Mi-Barrio Utrecht, Broken Brass Ensemble, Tivoli Vredenburg Utrecht, de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond, Banketbakkerij Nijstad in Meppel, Marijke Houben en Franz Dohle

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup