Donna zit in een cabrio en helikopter!

DE DROOM

Cabrio & helikopter

DREAMCHASER

Eveline

DE DROOMDAG

Dinsdag heb ik Donna mogen verrassen met haar droomdag! Thuis haalde ik Donna en haar vriendinnetje op, en hier ging de eerste wens van deze droomdag al in vervulling: ze mocht in een echte cabrio zitten! Helaas was het iets te koud op de vroege ochtend waardoor we maar een klein stukje met dak open hebben kunnen rijden. Maar dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.

Tijd voor de eerste activiteit, wat meteen ook een spectaculaire activiteit was; namelijk een helikoptervlucht! Stiekem vind Donna het een beetje spannend, maar eenmaal in de lucht heeft ze daar geen tijd meer voor. Want wat kun je zo ver kijken en wat is er een hoop te zien! “Super gaaf!”.

Na de geweldige helikoptervlucht zijn we doorgegaan naar de volgende activiteit. Want er zaten zes hele mooie grote roofvogels op Donna te wachten. Eerst kregen we een leuke uitleg over de vogels, zodat we nu echte experts zijn! Na de uitleg mocht Donna de vogels aaien en zelfs op haar arm houden. Wat stoer!

Hoog tijd voor de volgende activiteit! Donna en haar vriendinnetje hadden de grootste lol in twee grote ballen op het water. Hier maakte ze koprollen, halve salto’s en probeerden ze als ‘hamsters’ over het water te lopen.

Na een lekkere lunch zijn we weer op pad gegaan. In een leuk tuinhuisje midden in een kinderboerderij mochten de meiden kleuren. Ze kregen zelfs uitleg van een hele goede tekenares. Zo werden de tekeningen nog mooier! Af en toe kwam er een ezel of kip nieuwsgierig kijken wat de meiden aan het maken waren.

Op naar de volgende activiteit van de droomdag! Als Donna de fotograaf ziet weet ze al wat er gaat gebeuren: een echte fotoshoot! Snel trekt Donna haar nieuwe jurkje aan. Als een echt model neemt Donna de ene na de andere pose aan. Wij weten het wel: Holland’s next topmodel!

Na alle actie was het tijd om lekker te dansen! Met leuke muziek en flitsende danspasjes hebben de meiden zich flink vermaakt. En van dansen krijg je honger, dus hoog tijd om een hapje te gaan eten. We smullen van een heerlijk buffet waar we alles mogen opscheppen wat we maar willen!

En dan is het alweer tijd om naar huis te gaan, wel in de mooie cabrio natuurlijk! Moe en voldaan zaten de meiden achterin na te genieten van een mooie dag! Donna zei: “dit is een dé droomdag die ik wilde, eigenlijk nog veel leuker dan ik dacht”

 Hoe mooi is het, dat Donna de hele dag een brede glimlach op haar gezichtje had!

SPONSOREN BEDANKT!

Shoeby Fashion, Joyce voor de mooie cabrio, Primera Pettelaar Van Sleeuwen, Copyright Promotions Licensing Group en Pixum.

 

Alle fijne donaties van mijn lieve vrienden en familie.

 

 

 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup