De talenten van Tom

DE DROOM

Breakdance, Ferrari en pizza.

DREAMCHASERS

Lisa en Manon

DE DROOMDAG

Op woensdag vond de droomdag van Tom plaats, hierbij waren ook zijn (pleeg)ouders Gonny en Peter aanwezig. Om niks te vergeten zijn er prachtige foto’s gemaakt door Mark Loman.

Om kwart voor 9 werd Tom nietsvermoedend de klas uitgelokt, buiten stond zijn favoriete auto al op hem te wachten: een Ferrari California! Niet alleen Tom, maar de hele klas was onder de indruk van deze gave sportauto. Om ook iets te kunnen doen voor de overige klasgenoten hebben we snoepzakjes voor hen meegenomen. Na een grondige ‘inspectie’ van de auto reed Tom, samen met eigenaar Berry Nales, weg in de Ferrari. Dhr. Nales had zelf ook nog een verrassing geregeld: een bezoek en rondleiding bij de Ferrari dealer, Munsterhuis Hengelo. Hier werd Tom nóg meer verwend met verschillende prachtige Ferrari posters, schetsen en een sleutelhanger. 

De Ferrari bracht Tom daarna in de richting van Markelo, waarna hij is overgestapt in een ‘gewone’ auto en we de weg vervolgden naar Rotterdam. Onderweg genoten we van heerlijke belegde broodjes gedoneerd door Bakkerij Beunders, uit Enschede. “Hier hadden we niet eens om gevraagd, we wilden deze gaan betalen van het sponsorgeld dat we hadden opgehaald” zegt vrijwilliger Lisa, ”echt bijzonder om te zien hoe gul sommige mensen zijn!”

In Rotterdam stond de volgende verrassing al op Tom te wachten: een ontmoeting én privéles van de wereldkampioen Breakdance 2017 Menno van Gorp! Menno heeft, ondanks zijn ontzettend drukke schema, maar liefst 2 uur de tijd genomen om de vele vragen te beantwoorden en Tom verschillende moves en trucs te leren. Hier bleek dat Tom veel talent heeft voor Breakdance en bijna alles al snel nadeed. Tevens heeft hij een pet en T-shirt gekregen van Menno’s eigen exclusieve kledinglijn – wat uiteraard direct aan moest. 

De afsluiting van de dag vond weer plaats in Enschede, en wel bij Tom’s favoriete restaurant Fellini! Want “daar hebben ze de grootste en lekkerste pizza’s!”, aldus Tom. Dit kunnen wij na deze dag zeker beamen! Bij Fellini werd Tom als een celebrity ontvangen en mocht hij in Fellini-schort zijn eigen pizza maken – extra groot en dik belegd natuurlijk. Ook mocht Tom tussendoor wat plaatjes draaien en lichteffecten uitproberen, als een echt natuurtalent stond hij op het podium. Er zijn zeker meerdere talenten ontdekt tijdens deze droomdag. Tom mocht het Fellini-schort houden en ook kreeg hij van de eigenaar, René Bosch, nog een SeatZac met het Fellini logo. We werden bij Fellini allemaal ontzettend verwend met heerlijke smoothies, een persoonlijk pizzabuffet én een verrukkelijk toetje met vuurwerk ter afsluiting.

Wat een fantastische dag en bijzondere ervaring, niet alleen voor Tom, maar zeker ook voor zijn ouders Gonny en Peter, de fotograaf Mark én de organisatoren Lisa en Manon.

SPONSOREN BEDANKT!

Bakkerij Beunders, Restaurant Fellini, Menno van Gorp, Sophos, Pixum, Ferrari dealer Munsterhuis Hengelo en fotograaf Mark Loman.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup