De snoepdag van Doris

DE DROOM

Kijken hoe snoep gemaakt wordt en paardrijden

DREAMCHASERS

Edwine, Ineke en Bart 

DROOMDAG

Om 9 uur rijdt een grote roze limousine voor de school van Doris, we gaan naar binnen om haar uit de klas te halen. Groep 8  is druk bezig met oefenen voor de musical die aan het einde van de basisschool op het programma staat op haar school. Doris reageert heel enthousiast en is zichtbaar blij haar vriendin Kaya te kunnen  omhelzen. Ze slaat 2 handen voor haar mond als ze naar buiten loopt en haar vader en broertjes bij de enorme roze wagen ziet staan. Na een foto met de hele klas voor de auto  is het tijd om te vertrekken en onderweg de (kinder)champagne te ontkurken.

De rit gaat naar Manege Dros in Barendrecht. Meneer Dros ontvangt de meiden heel hartelijk en vertelt volop over paarden en hoe daar mee om te gaan alvorens erop te klimmen en daadwerkelijk te gaan rijden. Een mooi gezicht hoe Doris ervan geniet. Volgens meneer Dros heeft ze echt aanleg, een compliment wat haar ook goed doet! Na het rijden staat er een taart te wachten met een ruimteprint erop en de tekst “Droomdag Doris”. Doris vertelt wat er afgebeeld staat op de taart onder andere een zwart gat en een niet te onthouden planetennaam, ze weet echt veel van de ruimte!

Verder gaat de tocht in een wat kleinere limo naar een snoepfabriek. De jongedames worden ook daar ontvangen met alle respect, en krijgen een lunch voorgeschoteld voordat we de fabriek bezoeken om te zien hoe snoep gemaakt wordt (grootste wens van Doris) en allerlei snoep kunnen proeven. De dame die ons rondleidt is volledig ter beschikking van de meisjes en neemt alle tijd om uitgebreid hun vragen te beantwoorden. Bij vertrekt krijgen beide meisjes een flinke goodybag mee vol met allerlei lekkers.

Een paar kilometer verder rijden we naar een kartbaan, Lot66 staat er boven de deur. We zijn de eerste gasten en hebben de baan voor onszelf. Hier racen ze het ene rondje na het andere. Wat een stoere meiden! De meisjes krijgen een zak chips van de eigenaar en mogen een cadeau uitzoeken uit een grote kist met allerlei leuke hebbedingetjes.

Onze volgende bestemming is Coolcat op de Lijnbaan in Rotterdam. We zien voor we binnengaan al een poster op de wandelpromenade staan met : Welkom VIP Doris! Coolcat heeft echt uitgepakt, we worden ook hier heel hartelijk ontvangen en naar een plek in de winkel geleid waar het speciaal voor Doris ingericht is. Er staat een mobile kast klaar vol met leuke setjes kleding die de meiden kunnen passen, ook is er een tafel ingericht met snoep, chips en cola. De mensen uit de winkel geven Doris het gevoel dat ze een prinsesje is, en we zien haar genieten! Uiteindelijk gaat ze weg met een paar tassen vol kleding en een leuk roze jurkje aan. 

Voordat we uit eten gaan willen we de meiden eerst nog even mooi laten maken. We gaan daarvoor naar parfumerie MOOI in Vlaardingen. Daar staan een kapster en een schoonheidsspecialiste op ons te wachten. Beide meiden weten precies wat ze wel en niet willen en komen als echte dametjes weer naar buiten, met van zowel de kapster als de schoonheidsspecialiste een mooi gevulde goodybag.

Lopend gaan we tot slot op weg naar het afsluitende etentje in Pizzeria Gallo d’Oro in centrum Vlaardingen. De meisjes lopen voor ons uit, mooi opgemaakt in nieuwe kleren, volledig behangen met tasjes van dure merken doen ze ons denken aan 2 kleine Gooise vrouwtjes. Doris wordt met open armen ontvangen in het restaurant en is er echt eregast. Ze krijgt een rondleiding in de keuken en krijgt een cadeau en een spetterend toetje!

Haar vader bedankt ons hartelijk bij het afscheid en stuurt even laten een appje dat Doris in geen jaren zo ontspannen en vrolijk meegemaakt te hebben, bovendien had ze hem gezegd dat het “THE BEST DAY EVER!” was. 

Doris heeft zichtbaar genoten van de dag. Hopelijk kan ze met deze ervaring positief de toekomst in! 

SPONSOREN BEDANKT!

Manege Flip Dros, Kartbaan Lot66, Coolcat, Mooi Parfumerie, Team Kappers Salon Vlaardingen De loper,

Pizzeria Gallo d’Oro Vlaardingen, Foto’s For You en Pixum.

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup