De roze wolk van Daphne

DE DROOM

Rondleiding Nickelodeon en winkelen met een personal shopper

DREAMCHASERS

Claudia en Britt

DE DROOMDAG

Terwijl Daphne rustig in de klas rekensommen aan het maken is, komen haar moeder, fotograaf Kim en de dreamchasers binnen met een grote bos heliumballonnen. De ballonnen zijn natuurlijk roze, want dat is de lievelingskleur van Daphne. De hele klas viel stil. Iedereen was blij verrast toen zij hoorden dat de les onderbroken werd en dat ze mee naar buiten mochten. Eenmaal buiten kwam er een nóg grotere verrassing; er stond een mega grote knalroze limousine op Daphne te wachten. Na het uitdelen van Daphne haar lievelingssnoepjes en het drinken van kinderchampagne, mochten alle kinderen even een kijkje nemen in de limousine. Dit kon niet te lang, want er stond ons nog een vol dagprogramma te wachten. 

De limousine bracht ons naar onze eerste bestemming. Onderweg kreeg Daphne een cadeau: haar allergrootste droom was om een dagje de wondere wereld van de Efteling te ontdekken. Ze kreeg daarom een grote enveloppe, met daarin een uitnodiging om samen met haar familie naar de Efteling te komen! Over het vervoer hoeven zij zich geen zorgen te maken, dankzij de gesponsorde treinkaarten van de NS. 

Voordat de eerste activiteit begon, stond Daphne nog een speciale verrassing te wachten. Haar favoriete YouTube-ster. meisjeDjamila, had een persoonlijke videoboodschap voor haar ingesproken. Daphne kon haar ogen niet geloven toen ze zag dat deze boodschap speciaal voor haar was opgenomen. 

Nog helemaal overdonderd stond de eerste activiteit al op haar te wachten. Toen we bij de CoolCat in de buurt kwamen werd al vrij snel duidelijk waar we verwacht werden. In de etalage hing een groot bord waarmee Daphne welkom werd geheten voor een V.I.P. dag in de winkel. Wij werden verwelkomt door mooie roze ballonnen, een roze tafel vol lekkernijen en een super enthousiast team! Daphne kreeg een cheque overhandigd ter waarde van 150 euro, waar zij samen met een personal shopper leuke outfits voor mocht uitzoeken. Samen denderden ze door de winkel en vonden ze allemaal leuke setjes. Het zwarte jurkje was haar favoriet, waar zij al snel een spectaculaire diamant-vormige tas bij vond. Deze outfit wilde Daphne écht niet meer uittrekken en dit werd haar outfit voor de droomdag. 

Met een tas vol kleren in haar hand en een glimlach op haar gezicht, vervolgden wij onze dag. Aangezien Datphne erg van knutselen houdt kon dit tijdens haar droomdag niet ontbreken. Na een korte auto rit stonden we voor de deur van Beadazzled, waar alle spullen al klaar lagen om zelf armbandjes te maken. Al snel stortte Daphne zich met volle overgave op de roze kralen, nog wat letterkralen erbij om haar naam te maken en de eerste armband was af. Ondanks dat dit haar droomdag was, kon ze het niet laten om ook voor haar zus een mooie armband te maken. Maar niet alleen Daphne genoot van deze activiteit: pok haar moeder, de fotograaf en de dreamchasers gingen fanatiek aan de slag. 

Na een drukke ochtend hadden we inmiddels wel trek gekregen. Gelukkig was het super mooi weer en was het Sarphatipark om de hoek. Met een mand vol lekkernijen genoten we van de zon. Onze rust werd echter bruut verstoord door brutale eendjes die ook wel trek hadden in onze lunch. Daphne haar moeder had haar eerste hap nog niet genomen of een van de eentjes stortte zich op haar broodje. Gierend van het lachen werd de eend weggejaagd en konden we verder genieten van onze feestelijke lunch. 

Toen we onze buikjes rond gegeten hadden gingen we verder naar de volgende activiteit. Daphne kijkt graag televisie en dan met name naar Nickelodeon. Haar favoriete programma is SpongeBob, daarom bestond het middag programma uit een bezoekje aan haar favoriete tekenserie! Daphne  mocht achter de schermen mee kijken, hoe Jan, beter bekend als de stem van Octo, in de studio aan het werk was. Nadat hij een stukje had voorgedaan, mocht ook Daphne achter de microfoon plaatsnemen. Dit vond ze wel erg spannend, maar Jan hielp haar er doorheen. Na een paar stukjes oefenen deed zij het zo goed, dat zij binnenkort haar tv debuut zal maken! Haar stem is binnenkort te horen in één van de nieuwste afleveringen van SpongeBob. Daarna mochten we een bezoekje brengen aan een aantal andere studio’s, waar we onder andere Pip Pellens (een bekende Nederlandse actrice) in actie zagen. Als kers op de taart kreeg Daphne een SpongeBob spaarpot cadeau. 

Na deze drukke dag was het tijd voor een langere autorit. Zowel Daphne als haar moeder hadden moeite om hun ogen open te houden. Gelukkig hadden ze daarna tijd om even bij te komen. In de tuin was het tijd voor een rust momentje, waar ze haar tas vol kleren nogmaals heeft uitgepakt en het filmpje van MeisjeDjamila heeft plat gedraaid. 

Vol nieuwe energie konden wij daarna onze dag vervolgen met een bezoekje aan de kermis. Daphne wilde het liefste in de grootste en wildste attracties plaatsnemen, maar haar moeder was wat minder enthousiast. Samen met de dreamchasers kon Daphne toch nog genieten van attracties die volgens haar “niet voor kleine kinderen” waren. 

Nog draaierig op onze benen was het tijd om onze dag af te sluiten met een heerlijk diner. Aangezien Daphne verzot is op de Italiaanse keuken, kon die niet ontbreken tijdens haar droomdag. We  werden verwelkomt bij het Italiaanse Restaurant Woodstone, waar wij allemaal iets lekkers mochten uitkiezen. Daphne haar hele pizza verdween in razend tempo van haar bord. In tegenstelling tot de anderen was zij de enige die wél braaf haar bord had leeggegeten. 

Daarna was de concentratie wel een beetje op en was het tijd om naar huis te gaan. Het was een geweldige dag. Onderweg naar huis raakte Daphne niet uitgepraat over de dag en eindigde ze met de quote: “Ik vond het zo’n leuke dag, dat ik niet weg wil”. 

Eenmaal afgezet rende Daphne naar haar buurjongen, om te vertellen wat ze vandaag allemaal beleefd heeft. “JE GAAT HET NIET GELOVEN, IK HEB VANDAAG IN EEN ROZE LIMOUSINE GEZETEN ….  “ en weg was ze…

SPONSOREN BEDANKT!

Wij willen alle sponsoren die geholpen hebben deze dag mogelijk te maken hartelijk bedanken! Dank aan: Kiwanis Club Hilversum-Baarn,  Party Balloon, Royal Limousine Service, de Efteling, Nederlandse Spoorwegen, MeisjeDjamila, de CoolCat, Beadazzled, Nickelodeon / Wim Pel Productions, Woodstone, Sportief paaldansen en Kim van den Broek Fotografie en Pixum. Daarnaast willen wij familie en vrienden bedanken voor hun donaties. 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup