Crossen en vloggen voor Bregje

DE DROOM

Crossen met een echte jeep en een meet & greet met een bekende vlogger

DREAMCHASERS

Marleen van Beek en Karin Wind

DE DROOMDAG

Op woensdag 28 februari wordt de elfjarige Bregje uit haar klas gehaald; ze mag met oma en vriendje Thijs in een limousine stappen om vervolgens in stijl vervoerd te worden naar Loon op Zand waar, bij Experience Island, een echte Dakar-rallyauto met chauffeur klaar staat. Het terrein bestaat uit zand en veel heuvels waar ze met een flinke vaart overheen crossen en af en toe loskomen van de grond. Het is snijdend koud en gelukkig kunnen we binnen genieten van warme koffie of thee met iets lekkers erbij.
We rijden naar het centrum van Tilburg om te gaan lunchen bij Lunchcafé PrinsHeerlijk en daar komt de volgende verrassing: ze ontmoet ByLieke, vlogster voor het meisjesblad Tina. Het klikt meteen tussen haar, Bregje en Thijs en ze krijgt allerlei vragen te beantwoorden.
Hierna gaan we naar restaurant RAW waar Bregje en Thijs een vlogworkshop krijgen van Klaar, iemand die vlogworkshops voor kinderen organiseert. Bregje wilt zelf ook heel graag gaan vloggen. Al vloggend lopen we naar de Hiphopfactory, ze mag daar de training voor een hiphopwedstrijd van dansschool V.I.P. komen vloggen maar dit blijkt toch best een grote stap voor haar. De meisjes van die groep hebben cadeautjes voor haar gekocht en luisteren naar haar verslag van de droomdag, vooral willen ze tips voor het vloggen van haar horen en dan blijkt dat Bregje veel opgestoken heeft van de workshop.
McDonald’s in Tilburg-Zuid heeft ons uitgenodigd om te komen eten en Thijs en Bregje mogen zelf hun mcflurry maken.

De dag lijkt ten einde maar niets is minder waar; toen Bregje ’s morgens naar school was vertrokken is er een heel klusteam gekomen om haar slaapkamer een metamorfose te geven; behang afstomen, schuren, schilderen, sauzen, behangen, nieuwe kast, nieuw bed, lamp…

Eenmaal thuis, krijgt Bregje nog een verrassingspakket van de Tina waaronder een mooie roze rugzak en tickets voor het Tinafestival in september. Ze wil deze naar haar kamer brengen en dan is de verrassing compleet! Het was een prachtige dag en wat zal ze heerlijk slapen in haar mooie hoogslaper!

SPONSOREN BEDANKT!

LimoMij in ’s-Hertogenbosch, Experience Island in Loon op Zand, Lunchcafé PrinsHeerlijk in Tilburg, ByLieke, Restaurant RAW in Tilburg, Vlogfeest in Den Haag, Dansschool V.I.P. in Tilburg, McDonald’sTilburg-Zuid in Tilburg, Tina, Mayke Brouwers interieur en vormgeving in Tilburg, Vrijwillig klusteam, Haribo in Breda, Erno van Lieshout

PERSBERICHT

Tilburg.com

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup