Benthe ontmoet haar idool Thomas Berge

Door een heftige vechtscheiding heeft Benthe het niet altijd makkelijk thuis. Dream4Kids ging voor haar aan de slag om de dag van haar leven te organiseren! 3 september was het zover; de droomdag van Benthe ging beginnen! 

De droom

Spelen, Spongebob, puzzelen, Paard en koets, Thomas Berge, Streetdance, Friet en frikandellen eten

Dreamchasers

Shiela & Lieke 

De droomdag

Spongebob had een cadeautje meegenomen voor Benthe, het was een Spongebob T-shirt. Na het aantrekken van haar nieuwe T-shirt, werd Benthe geblinddoekt mee naar buiten genomen. Ow wat was het spannend en wat stond daar nu op haar te wachten. Haar klas liep achter haar aan en eindelijk mocht die blinddoek af! WOOOOWW een koets! Een echte prinsessen koets! Benthe ging samen met Spongebob en een vriendinnetje de koets in. Onder tussen kreeg de klas van Benthe een pakje drinken en een heerlijke mandarijn. Ze waren erg druk, maar natuurlijk mochten zij ook allemaal met Benthe een rondje in de koets rijden. Nadat iedereen aan de beurt was geweest, nam Benthe afscheid van haar klas. Ze trakteerde hen nog op snoepjes en 1 vriendje, 1 vriendinnetje en Spongebob gingen allemaal mee terug naar de koets. De koets vertrok en de paarden werden moe. Het was tijd om in de auto te stappen. En wat gingen we nu doen?

Eindelijk waren we daar dan, een hele grote speeltuin Hemelrijk. Benthe houdt namelijk heel erg veel van spelen! En wie stond daar nu? Billy Bird! Spongebob en Billy Bird gaven elkaar een dikke knuffel. Ze kregen alle drie een tas vol cadeautjes van Billy Birdpark Hemelrijk. Vervolgens liepen we naar een rijk versierde tafel speciaal voor Benthe, er werd direct een snoep-VUURWERK-taart gebracht. We hebben allen aan één stuk door gespeeld, op het springkussen, in de achtbaan en in de botsauto’s. Vooral Spongebob was bij iedereen erg geliefd, de kinderen in het speelpark dachten zelfs dat hij bij Hemelrijk hoorde! Tussendoor snel een boterham met banaan en suiker eten, en snel terug naar de MEGA-hoge-GLIJBAAN. Tot slot lekker friet gegeten. Het allerleukste was natuurlijk de frikandellen van de glijbaan rollen en proberen op te vangen. Om 18:00 ging Hemelrijk echt sluiten en moesten we toch echt naar huis. Eenmaal in de auto vielen de oogjes bijna dicht. En thuis kreeg Benthe nog een cadeautje, dit was een hele mooie prinsessen jurk. Daarbij zat een kaartje dat we haar zondag op kwamen halen en dat ze deze jurk aan moest doen, omdat er iets heel speciaals te gebeuren stond. Ook zat er een hele mooie roos bij. Helaas moest ze nu wel afscheid nemen van Spongebob. WOW wat was het een spectaculaire eerste droomdag!

Zondag 6 september stonden we voor Benthes haar deur. We hoefde al niet aan te bellen, want door de brievenbus kwamen de 2 oogjes van Benthe tevoorschijn en een brede glimlach. Ze deed de deur open, en daar stond een prinsesje in een hele mooie jurk. We vertrokken met het hele gezin en een vriendinnetje naar de Kempervennen. Hier was het Nederland Muziekland festival aan de gang. Benthe heeft ook hier weer lekker gespeeld, rond kunnen rennen, op iedereen zijn nek en rug kunnen zitten . Na lang wachten, zat Benthe op haar broers haar nek en wie kwam daar op het podium? Benthes droomman Thomas Berge! Ze genoot volop, maar wat gebeurde daar? Er stond ineens een camera voor haar neus, we liepen met de camera mee. Spannend dat het was! Ineens stond ze achter het podium van Thomas Berge. Thomas vertelde dat er een heel speciaal meisje in de tent stond, genaamd Benthe, en wilde dat ze heel graag op het podium kwam. Thomas keek in de zaal, maar zag haar niet aankomen, maar wie stond daar ineens achter hem? Benthe! Ze kreeg een dikke kus van Thomas en Thomas vroeg ‘Voor wie zijn die roosjes?’, Benthe vertelde ‘Voor jou’. Hij gaf ze een mooie plek en Benthe mocht op een speciale kruk zitten. Thomas ging speciaal voor Benthe ‘Alleen Omhoog’ zingen. Benthe was helemaal verbaasd en zong sommige stukken mee door de microfoon. Thomas droeg haar letterlijk op zijn arm, het was een waar kippenvel moment. Zelfs het publiek hield het niet droog. Wauw wat was dit prachtig! Moeder stond vol trots mee te kijken en te filmen. Na het liedje kreeg Benthe nog een CD van Nederland Muziekland en een dikke knuffel en kus van thomas, en niet te vergeten een GROOT applaus van het publiek! Natuurlijk kwam Thomas na zijn optreden naar Benthe toe, we liepen naar een klimrek. Thomas en Benthe hebben hier nog lekker kunnen kletsen, knuffelen en Benthe heeft een grote handtekening op haar arm gekregen. Nog even op de foto en toen moesten we echt afscheid nemen.

Nadat we Benthes haar favoriete gerecht (frikandellen en patat) op hadden bij de Kempervennen, gingen we vlug door naar de streetdance workshop. Benthe was een beetje moe, maar heeft zeker haar best gedaan. Als aflsluiter van de beide dagen hebben Benthe en haar gezin Spongebob vragen beantwoord en een MEGA grote SPONGEBOB puzzel in elkaar gezet. Deze mocht natuurlijk mee naar huis om hem thuis nog een keertje te doen. En nu snel naar huis! Maar het stopte nog steeds niet, toch nog een cadeautje! Het was een mazzelbon, waarmee Benthe met zijn vijven kan spelen bij Duinoord All-in. Nog een dag spelen! Want we doen alleen maar dingen die je leuk vindt ;)! Wow wat heeft Benthe genoten, gedanst, gespeeld, gepuzzeld, gelachen, lekker veel frietjes en frikandellen gegeten! Gewoon gestraald!!!! Wat is het een droom om hier deel van uit te mogen maken. Wij zouden zeggen, organiseer ook een keertje een droomdag ;)! 

Sponsoren bedankt!!

Billy Bird park Hemelrijk, Cello, Speelpark Duinoord, Thomas Berge, Centerparcs Kempervennen, Stolk media producties, Dansschool Off Limits, Nederland Muziekland,  RL media, Pixum Fotoservice, Slingershop.nl, Tjarda, Sliedregt, Cameraman Maarten, Cameraman Jason Steeman, koetsier C. van den Berg & Spongebob aka Harmen van 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup