Amélie wilde een dag doorbrengen als stewardess

De droom

Amélie wilt later graag stewardess worden. Ze heeft al eens met Transavia gevlogen en vond dit echt heel leuk! De stewardessen van Transavia hebben veel indruk op haar gemaakt. Later wil ze stewardess worden in hetzelfde mooie pakje.
 

Dreamchasers

Iris & Carmen

 

 

De droomdag

We haalden Amélie vroeg in de ochtend op met de limousine die stopte voor haar school. Samen met haar ouders, alles bezaaid met gele en zilveren ballonnen haalde we Amélie en haar beste vriendin Eline op uit de klas. Toen ze was uitgezwaaid door haar oude en nieuwe klas stapten we in de limousine en reden we naar de Ici Paris XL waar een visagiste klaarstond om de meiden te voorzien van make-up en nagellak. Ook kregen ze daar van ons een cadeau, wat al zou verraden wat we de rest van de dag zouden gaan doen, een stewardessen pakje met sjaaltje en hoedje erbij. Toen de meiden er tiptop uitzagen reden we met de limousine naar Rotterdam The Hague Airport. In de limousine waren (kinder)champagne, cupcakes en heel veel lekkers aanwezig. K3 klonk uit de luidsprekers!

Aangekomen bij Rotterdam The Hague Airport werden we opgewacht door onze piloot. De piloot begeleidde ons door de douane heen en we kwamen bij een klein vliegtuigje aan. De meiden en de ouders mochten meevliegen terwijl ze de taak van stewardess op zich namen. 

Hierna was het tijd voor de lunch. We kregen een lunch op het dakterras en mochten alles bestellen wat we maar wilden. Ook kregen de meiden allebei hun eigen koffertje waar het logo van de luchthaven op stond. Toen iedereen zijn buikje rond had kwam er een echte stewardess van Transavia naar ons toe om ons mee te nemen naar de exclusieve Crew Room. Daar bereiden de piloten en stewardessen zich voor op de komende vlucht en mochten ze praten met de stewardessen en piloten die daar zaten. Ook mochten ze een echte pilotenjas aan!

Na een aantal foto’s en veel vragen was het tijd om weer afscheid te nemen want ons vervoer stond alweer op ons te wachten! Om de dag goed af te sluiten besloten we heerlijk te gaan eten. Namelijk pizza, Amélie haar favoriet! 

Toen Amélie op bed lag zei ze tegen haar moeder: ‘Mam, ik wil nog wel zo’n droomdag!’ En viel daarna heerlijk in slaap. 

Sponsoren: bedankt!

Nico van Swam, Constructiebedrijf Willems b.v. Diani Flight , Margo’s mode, Rotterdam The Hague Airport

Ici Paris XL Nijmegen-Dukenburg, Feestbazaar Limo-mij, Donatello’s Nijmegen, Dré Lommers signmaking

Taxi Voet

Iedereen die een donatie heeft overgemaakt willen wij via deze weg heel erg bedanken! Jullie hebben bijgedragen aan een onvergetelijke dag. 

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup