Alleen maar snelle & coole auto's voor Daan

Het is zover! Droomdag deel 1 voor Daan. Om 10.00 uur halen we Daan op. We worden door de hele familie hartelijk ontvangen. Na het uitpakken van cadeaus kan Daan niet meer wachten en wil heel graag vertrekken. Samen met zijn neefje en z’n moeder gaan we op weg naar…

Droom

Snelle auto's

Dreamchasers

Anne, Heidi en Marleen

De droomdag

Circuit Zolder in België waar de allergaafste en snelste auto’s die middag gaan racen. Met snoep, chips, drinken, dvd-speler met films en muziek van Martin Garrix is de rit ernaar toe een echt feestje. Als we aankomen krijgen we VIP-kaarten voor het race-evenement. Daan weet niet hoe snel hij uit de auto moet komen. Op het circuit krijgen we eerst een uitleg in de controlekamer om daarna als echte VIP’s op de pitlane de mooiste en zeldzaamste raceauto’s van dichtbij te mogen bewonderen. Daan kijkt zijn ogen uit en rent van de ene pitbox naar de andere pitbox. Hij is helemaal door het dolle. Natuurlijk worden er foto’s gemaakt want dit is echt uniek!

Op de achtergrond razen de Porsches voorbij. Daan springt letterlijk een gat in de lucht als ie de Porsches voorbij ziet racen. Even een snelle lunch en dan is het tijd voor de echte race. De racemonsters staan klaar bij de start, de motoren ratelen en dan… het startschot. Vroemmmm.

We hebben een mooie plek op het circuit waar de auto's voorbij komen. En in de eerste ronde gebeurt er iets spectaculairs voor onze ogen. Een Mclaren verliest controle over het stuur en rijdt de grindbak in. De auto kan geen meter meer rijden en wordt door een takelwagen weggesleept. En dat op 10 meter van ons vandaan. Jammer voor de McLaren, maar leuk voor ons!

Als de race bijna afgelopen is lopen we nog een rondje over het circuit om een laatste blik te werpen op de auto’s en begint onze terugreis naar Tilburg. Moe maar voldaan valt onze droomjongen in slaap. Terug in Tilburg krijgt Daan nog een laatste afscheidscadeau: een Ferrari dekbedovertrek. Daaronder kan ie heerlijk wegdromen en nagenieten van zijn droomdag. En we komen snel weer terug voor droomdag deel 2!

Vandaag halen we Daan op school op in een super vette Porsche Carrera voor deel 2 van zijn droomdag. Daan glundert bij het zien van de Porsche en die lach is de hele dag gebleven. Zijn moeder en zijn vriend Sean gaan ook mee. Uitgezwaaid door de hele klas vertrekken we met piepende banden naar Porsche Centrum Leusden. Onderweg komen er kreten als ‘dit is echt ziek zo gaaf is deze auto’ en ‘dit is echt de mooiste dag van mijn leven’. Aangekomen in Leusden rennen de jongens door de showroom. Daar staan zoveel Porsches, niet te geloven. Buiten staat een gave Porsche op hen te wachten om Leusden onveilig te maken. Na de rit krijgen ze allebei een Porschetas gevuld met een poster, modelauto en boekjes. Wat zijn ze blij.

Na de Porsches zijn we nog een kijkje gaan nemen bij Lamborghini. En toen weer terug in onze Porsche naar Tilburg. Onderweg nog een heerlijke lunch bij Mc Donalds en 2 kado’s. Een sixpack dvd van The Fast & The Furious en ……. jawel een meet and greet met Hardwell in oktober. Dus Daan, je bent nog niet van ons af!

Sponsoren bedankt!

Slingershop.nl, Pixum Fotoservice, Bedden Totaal, Circuit Zolder, Porsche Centrum Leusden, BTC Teleconsult, DJ Hardwell

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup