8 AFAS Foundation Droommaand | Dream4Kids

AFAS Foundation Droommaand

Komend najaar starten wij met een bijzonder project, namelijk de AFAS Foundation Droommaand! In deze periode wordt een groot aantal droomdagen georganiseerd, die wij met veel trots mogen opdragen aan de AFAS Foundation. Tijdens de droomdagen zal er een professionele fotograaf aanwezig zijn om de mooiste herinneringen vast te leggen. Tevens zal er ter afsluiting een feestelijk evenement plaatsvinden. Wij zijn ontzettend blij met dit project en onze prachtige samenwerking met AFAS Foundation.

Wil je op de hoogte blijven van al het Droommaand-nieuws? Houd deze pagina goed in de gaten en volg ons op onze sociale media-kanalen (Facebook, Instagram en Twitter). Wij hebben er zin in!

Eerste update!

Na een fantastische dag te hebben gehad op onze 10de clubdag, gaat de organisatie van de AFAS Foundation Droommaand nu officieel van start! We waren natuurlijk stiekem al bezig met wat voorbereidingen. Zo is er een groep professionele fotografen opgesteld om de droomdagen van de AFAS Foundation Droommaand zo mooi mogelijk vast te leggen. Verder zijn er al 19 droomkinderen toegewezen aan hun dreamchasers. Deze week gaan zij voor het eerst bij hun droomkindjes langs om erachter te komen wat hun allergrootste dromen zijn. Een spannende week dus!

Liefs, Dream4Kids

UPDATE 2

De voorbereidingen voor de AFAS Foundation Droommaand zijn in volle gang! Zowel het Dream4Kids-team als de dreamchasers doen er alles aan om dit een grandioze maand te laten worden. De dreamchasers zijn inmiddels op bezoek geweest bij hun droomkinderen en hebben hun dromen 'opgehaald'. Dit wil zeggen dat ze met de kindjes in gesprek zijn geweest en erachter zijn gekomen wat hun allergrootste dromen zijn. De volgende stap is het brainstormen over hoe ze deze dromen waar kunnen maken. Sommige kinderen hebben immers dromen waarvan wij niet eens wisten dat ze bestonden! Wat doe je als een kindje ervan droomt om ijscoboer op de maan te worden? Of wil spelen in zijn eigen superheldenfilm? Zo zie je maar weer dat elk kind uniek is en deze dromen niet 'te koop' zijn. Gelukkig is bij Dream4Kids niets te gek! Komende weken gaan wij alles op alles zetten om de droomdagen te organiseren, zodat deze in november van start kunnen gaan. Volle gas vooruit!

Liefs, Dream4Kids

UPDATE 3

Om onze dreamchasers verder te ondersteunen, hebben we twee Facebook communities opgericht; deze zijn alleen toegankelijk voor de dreamchasers van de AFAS Foundation Droommaand. Binnen de communities kunnen de vrijwilligers elkaar in een vertrouwelijke omgeving om tips vragen, inspireren en met elkaar overleggen. Ook voor de professionele fotografen die de droomdagen van de AFAS Foundation Droommaand gaan vastleggen, is er een community gecreëerd. We zien al heel veel moois voorbijkomen!

Liefs, Dream4Kids

UPDATE 4

De AFAS Foundation Droommaand is begonnen! Heel de maand november zal in het teken staan van deze Droommaand. Met maar liefst 24 droomkinderen wordt het erg hard werken, maar we hebben er ontzettend veel zin in! Alle droomverslagen komen hier online, dus houdt deze pagina goed in de gaten!

Liefs, Dream4Kids

UPDATE 5

Wat hebben we een fantastische eerste week achter de rug van de AFAS Foundation Droommaand!! Er zijn afgelopen week 5 dromen uitgekomen, namelijk die van Milou, Michael, Ramadhan, Akbar, en Jop!

En wat is er groots uitgepakt! Limousines, snelle auto’s, helikopters en zelfs vliegtuigen zijn ingezet deze week. Milou heeft haar eigen optreden bij the Voice gehad. Michael is onder leiding van een echte ranger bij de Beekse Bergen achter de schermen op safari geweest, inclusief een overnachting op het park. Er is een heuse superheldenflim opgenomen waarin Ramadhan en Akbar de hoofdrollen hadden. Jop heeft jachtluipaarden gevoerd en zelf gevlogen in een vliegtuigje met zijn moeder en een piloot.

We hebben deze week vijf hele blije, gelukkige, vrolijke kinderen gezien, die een dag hebben meegemaakt die ze een leven lang niet meer vergeten. Hierdoor voelen zij weer de ruimte voor de nieuwe start die wij hen zo gunnen. 

Enkele uitspraken van deze week van de droomkinderen, begeleider en ouder van deze week zijn:

“Al mijn dromen zijn uitgekomen” Droomkindje Michael
“Kon iedere dag maar zo zijn” Dreamchasers Ferdi en Georgia
“Toen ik de Limo zag dacht ik… WAUW, vandaag is het mijn droomdag” Droomkindje Jop
“Jop is door wat er gebeurd is erg in zichzelf gekeerd. Nu zie ik hem zo open en genieten. Ik zie mijn Jop weer. Die lach, de praatjes, het stoer doen. Ik zie mijn kind weer…” Moeder van Jop 

Liefs, Dream4Kids

UPDATE 6

Wat is er weer een prachtige week van de AFAS Foundation Droommaand geweest, de tweede week alweer… En wat een geweldige dromen zijn er in vervulling gegaan!

Er zijn afgelopen week vier dromen uitgekomen, namelijk die van Arie (7 jaar), Jermain (11 jaar), Jasper (8 jaar) en Lex (7 jaar)! Allemaal jongens, en dat was te merken! Limousines, Jeeps van de reddingsbrigade met een vette speedboot achterop de trailer, een splinternieuwe politiebus en de allersnelste productie auto ter wereld; de Bugatti Chiron! Het vervoer in week twee van de AFAS Foundation Droommaand was dik voor elkaar! Maar ook de rest van het programma van deze vier droomdagen loog er niet om… Een voetbalwedstrijd bekijken vanuitde skybox van Feyenoord, Wildlands Adventure Zoo, een film première van Pokémon, op pad met een echte boswachter, een auto slopen in een echte autosloperij, stoomcursus regisseren op een echte set, en voor de eerste keer ECHT jarig zijn en je 7 jaar en 7 maanden samen vieren met mimakker Kloet!! Meet & Greets hoorden er deze week ook bij, onder andere met de originele cast van “Checkpoint” en een persoonlijke video boodschap van Dirk Kuyt!!

We hebben deze week vier hele blije, gelukkige, vrolijke jongens gezien, die een dag hebben meegemaakt die ze een leven lang niet meer vergeten. Hierdoor voelen zij weer de ruimte voor de nieuwe start die wij hen zo gunnen.

Enkele uitspraken van deze week van de droomkinderen en dreamchasers zijn:

“Jaaaaa! We gaan auto’s slopen!!!!!!!” Droomkindje Lex
“Dit is waar wij het voor doen!” Dreamchasers Anouk en Nousjka
“Ik stond in de spotlights vandaag en morgen mag ik alles op school vertellen” Droomkindje Jasper
“Een stralend snoetje achterin de auto, moe maar voldaan” Dreamchasers Peggy en Miriam 

Liefs, Dream4Kids

Droomverslagen

16-11-2017  - Driedelige droomdag voor Jermain

14-11-2017  - Lex sloopt een auto!

13-11-2017  - Rijden in een Bugatti en Checkpoint regisseren

11-11-2017  - Een niet te vergeten verjaardagsfeest

09-11-2017  - Jop in actie

07-11-2017  - Superheldenfilm met Ramadhan en Akbar

05-11-2017  - Niet een, maar twee droomdagen!

03-11-2017  - The voice of Milou