“Ik kan niet geloven dat de droomdag al begonnen is, het is net of ik droom!” De droomdag van Shayla!

De Droom

We gingen de droom halen bij Shayla, een vrolijke dame die van alles leuk vindt. Als het maar gek kan! Het aller, allerliefste zou ze Dylan Haegens leren kennen, maar ja, die woont wel heeel ver weg. Gelukkig zijn er nog heel veel andere dingen die ze leuk vindt! 

Ze is creatief, gek op dieren (vooral paarden, later wil ze graag Olympisch paardrijden!), houdt van bakken, lekker eten, veel snoepen, make-up, gekke foto’s maken en winkelen. Ooit zou ze nog wel oorbellen willen, maar dat is toch wel heel eng. Stel dat het mis gaat! 

Dreamchasers

Lisa & Renate

De Droomdag

Uiteraard begon de droomdag met het uitzwaaien door de klas! Voor de ochtend stond wat anders gepland dan school, namelijk een buitenrit op een paard! De weergoden lieten dat helaas niet toe, maar gelukkig mogen Shayla en een vriendinnetje gewoon op een andere dag deze droom laten uitkomen. 

Wij zouden geen dreamchasers zijn als we geen vervangend programma zouden vinden! Ons busje stopt opeens op een parkeerplaats. Wat moeten we hier nou?! Het bestelbusje van SweetyCake was al snel gespot. Cup cakes!! We gaan cup cakes versieren. Wat bescheiden begint met 1 fondant paardje, eindigt met een grote stapel fondant en cream afgewisseld. Trots met alle creaties in de doos, was de volgende stop bij een restaurantje voor een heerlijke lunch. 

We hadden nog een verrassing voor Shayla, maar ze moest zelf weten of ze dit zou willen, want het was wel eng.. Ze kon er tijdens de lunch even over na denken, maar haar reactie was overtuigend. Die gaatjes mochten geschoten worden!! 

Voor wat afkoeling konden we terecht bij Intenzo, waar de dames hun eigen ijscoupe mochten maken. Alles d’r op en d’r aan en smullen maar! 

Met nog wat chocoladerestjes om de mond vervolgden we onze dag naar Douglas, waar echte lippenstift de plaats van de chocolade overnam. De dames werden uitgebreid opgemaakt en mochten de testers in de winkel uitproberen. Goed in de make-up volgt natuurlijk een fotoshoot!! Erg leuke foto’s voor een mooie herinnering zijn hiervan het resultaat. 

De dag wordt afgesloten bij het pannenkoekenrestaurant! Wat is er nou lekkerder dan een luxe pannenkoek met extra veel suiker en stroop?

Quote van de dag: “Ik kan niet geloven dat de droomdag al begonnen is, het is net of ik droom!!”

Wat het allerleukste was van deze hele droomdag? De oorbellen! Trots met een grote glimlach, een aandenken voor altijd. 

Sponsoren bedankt!

Manege Holzik Stables; De Appel; Juwelier Knoef; Intenzo; Douglas; Rebecca Kotten; ’t Pannenkoekenhuis Borne; Taxi ter Doest; Sander Lagewaard; Albert Heijn Borne; SweetyCake

 

Foto's

Klik om de foto's om deze te openen in een popup